27 Mart 2021 Cumartesi

Lüks arabada uyuşturucu kullanan AKP’li Ayvatoğlu’nun jakuzi sefası

Lüks arabada uyuşturucu kullanırken görüntülenen AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda Ayvatoğlu’nun elinde kadehle jakuzideyken poz verdiği, bir mekanda kadınlarla eğlendiği görülüyor.

BOLD– AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks içerisindeki hayatını gösteren yeni fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Türkiye Gerçekleri isimli sosyal medya hesabı, elinde kadehle jakuzide poz veren Ayvatoğlu’nun fotoğraflarını “AKP büro çalışanı dava kardeşimizin yeni fotoları ortaya çıkmış…. Dava Dava” mesajıyla paylaştı.

2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AKP’li Tahsin Babaş’ın seçim kampanyasında görev alan ve belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu’nun milyon liralık lüks aracında uyuşturucu kullanması tepki çekmişti. Ayvatoğlu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafları da gündeme gelmişti. AKP’den Ayvatoğlu’nun Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın özel kalem müdürü olmadığı, büro memuru olduğu açıklaması yapılmıştı.

Uyuşturucu kullanan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun milyonluk lüks galerisi: Range Rover, Porche

Lüks arabada uyuşturucu kullanan AKP’li Ayvatoğlu’nun jakuzi sefası yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder