24 Mart 2021 Çarşamba

Ankara polisinden ters kelepçeli şov

Sokakta yürüyen vatandaşa dayak atan, adalet arayışındaki kadınlara şiddet uygulayan polis şimdi de kelepçeli şova başladı. Ankara polisi, cemaate üyelik suçlaması yöneltilen eski Emniyet Müdürü ile öğretmen eşine ters kelepçe takıp Anadolu Ajansı’na fotoğraf servisi yaptı.

BOLD – Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde gözaltına alınan eski 4. Sınıf Emniyet Müdürü Murat B. ile eski fen bilgisi öğretmeni Çiğdem B, GBT kontrolü sırasında gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre  Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucu cemaate üyelik iddiasıyla haklarında hapis cezası bulunan eski 4. sınıf emniyet müdürü Murat B. ile eşi eski fen bilgisi öğretmeni Çiğdem B’yi Güzelyaka Mahallesinde bir binada kaldıklarını tespit etti.

Adrese yakın bir yerde bekleyen polisler, evlerine gelen çifti gözaltına aldı. Murat B. ile eşi Çiğdem B’ye Yenimahalle Emniyet Müdürlüğünde ters kelepçe takılarak fotoğrafları çekildi. Fotoğraflar Anadolu Ajansı tarafından servis edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Murat ve Çiğdem B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Murat B’nin, ihraç edildiği 2016’da Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu, eşiyle aynı dönemde ihraç edilen Çiğdem B’nin ise 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu kaydedildi.

Namaz için 5 dakikayı çok gören polis Gergerlioğlu’nu karakolda 3,5 saat böyle bekletti

Ankara polisinden ters kelepçeli şov yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder