27 Mart 2021 Cumartesi

Altaylı: Sağlık Bakanı bezgin ve kırgın

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, koronavirüs tedbirlerine uyulmayan İstanbul’daki cenaze namazını katıldığı için eleştirilen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmesini yazdı. Altaylı, AKP Kongresi’ne katılmayan Koca’nın bezgin ve kırgın olduğunu belirtti.

BOLD – Daha önce aşılarla ilgili hedeflerini tutturamayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Haziran’a kadar 40 yaş üstü 32 milyon vatandaşı aşılayacaklarını söyledi.

Koronavirüs salgınıyla mücadele ve aşılama çalışmalarıyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı’ya bilgi veren Bakan Koca, Pfizer-BionTech aşısının 1 milyon 400 bin dozunun 24 ve 25 Mart tarihlerinde Ankara’ya geldiğini söyledi. Rus aşısı ve Astra Zeneca aşısını da getirmek için çalıştıkları ifade eden Koca, Avrupa Birliği’nin diğer ülkelere aşı satışını yasaklayabileceğini belirtti.

Altaylı, Bakan Koca’nın son gelişmeler ışığında Haziran’a kadar 40 yaş üstü 32 milyon vatandaşı aşılamak istediklerini belirttiğini, yaza kadar ne kadar aşı getirileceği sorusuna ise, “100 milyonun üzerinde. 120 milyon getireceğiz hayırlısı ile” dediğini aktardı.

ANKARA’DAKİ AKP KONGRESİNE KATILMADI

Sağlık Bakanı Koca’nın biraz bezgin, biraz da kırgın olduğunu ifade eden Altaylı, “Mesafe kurallarının hiçe sayıldığı organizasyonlardan sonra aldığı sert eleştirilerden ağzı yandığı için Ak Parti Kongresi’ne bile katılmayan ve bu yüzden de iktidara yakın isimlerin hedefi olan Bakan’ın bezgin olmasına hiç şaşırmıyorum.” dedi.

Bakan Fahrettin Koca, İstanbul’daki Muhammed Emin Saraç’ın koronavirüs tedbirlerine uyulmadan kılınan cenaze namazına katılması eleştirilince İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesinin cenazesinin defnine de gizlice katılmıştı.

YSK’dan güncelleme: İstanbul ve Bayburt’un milletvekili sayısı düştü

Altaylı: Sağlık Bakanı bezgin ve kırgın yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder