27 Mart 2021 Cumartesi

AKP’li Ayvatoğlu’nun önlenemez yükselişinin sırrı ortaya çıktı

7 yıl önce araba pazarında 5 TL’ye fotoğraf çekerek geçimini sağlayan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun 2014 yılında belediyede göreve başladıktan sonra hızla zenginleştiği ortaya çıktı. Bu zenginleşmede kurduğu şirketler ile ayrıca gizli ortak olduğu firmaların etkili olduğu öne sürüldü.

BOLD – Günboyu Gazetesi Yazarı ve Yeniçağ Haber Müdürü Fatih Ergin, kokain görüntüleri sonrasında gözaltına alınan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks yaşantısının sırrını açıkladı. Ergin’in iddiasına göre Ayvatoğlu, belediyede göreve başladığı 2014 yılından itibaren 5 yıl boyunca kurduğu ve gizli ortağı olduğu firmalar aracılığıyla belediyeye milyonlarca liralık ürünler sattı.

BELEDİYEYE PROMOSYON ÜRÜNLERİ SATIYOR

Sosyal medya hesabından “Kokain ve kumar ile gündeme gelen AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun önlenemez yükselişi” başlığı ile paylaşımlarda bulunan Ergin, “Ayvatoğlu, Kastamonu araba pazarında 5 TL’ye fotoğraf çekerken, 2014’te belediye AKP’ye geçince Kültür Müdürü oluyor. Şirket kurup belediyeye ajanda, kalem takvim vs gibi promosyonları satıyor.

ÜRÜNÜN ÇOK AZ KISMINI BELEDİYEYE TESLİM EDİYOR

Belediye personelinin aktardığına göre, Ayvatoğlu’nun bastığı kağıt üzerinde 100 bin takvim görünüyorsa, bunun 15-20 bini belediyeye geliyor! Diğer promosyonlarda da yöntem aynı. Bu arada sıfır bir BMW alıyor ama dönemin belediye başkanının isteği ile satıp yerine Audi alıyor” dedi.

BELEDİYEYE HER GÜN HELVA SATIYOR

Paylaşımında AKP’nin seçimi kaybetmesi sonrası yönetime gelen MHP’li başkanın ortaya çıkardığı ve ulusal basına yansıyan 100 bin liralık pastırma faturasına da dikkat çeken Ergin, paylaşımlarını şu şekilde sürdürdü: “İşleri büyütüp Kastamonu’da yeme- içme sektöründeki birçok firmaya ortak oluyor. İşlerini aynı şekilde yürütüyor. Mesela; ortak olduğu bir çekme helva firması neredeyse her gün belediyeye helva satıyor. Tabi yine kağıt üzerinde görünenden çok daha azı belediyeye geliyor!

OLANLAR BUZDAĞININ GÖRÜNÜN KISMINDAN KÜÇÜK BİR KESİT

2019’da AKP belediyeyi kaybedince ortaya çıkan ve ulusal basında da haber olan 100 bin liralık pastırma faturası da yine onun icraatlarından! AKP’nin kaybetmesinin ardından Ankara’da bir rezidansa taşınıyor ve bağlantıları sayesinde genel merkeze geçiyor… Ve buraya kadar olanlar, buzdağının görünen yüzünden küçük bir kesit…”

 

9 yaşındaki Nurefşan Teke için Almanya’dan sessiz çığlık

AKP’li Ayvatoğlu’nun önlenemez yükselişinin sırrı ortaya çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder