24 Mart 2021 Çarşamba

Dağda tek başına hayvan otlatan teyze ve lebalep AKP kongreleri

Lebalep salonda yapılan AKP Kongresi, Türkiye’de yaşanan ayrışmayı bir kez daha gözler önüne serdi. AKP’li olunca tıktım tıklım dolu otobüs ve salonlarda maskesiz durabiliyor. Dağda tek başına hayvan güden teyzeye ise Jandarma ayar veriyor.

BOLD ANALİZ – Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tek aday olduğu AKP 7. Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. Kongre esnasında sosyal medyada dolaşan tartışma ise koronavirüs pandemisi ve yasaklardı. Vatandaşlar Kovid-19 tedbirlerine AKP teşkilatının uymamasına ateş püskürdü.

PFİZER BİONTECH AŞILARI AKP’LİLERE Mİ YAPILDI?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in gündeme getirdiği 1,5 milyon doz Pfizer Biontech aşısının AKP teşkilatı mensuplarına yapıldığı iddiası atılan mesajların ana konusu oldu. AKP’lilerin test yapılmadan otobüslere bindiğine dikkat çeken vatandaşlar, salona girenlere test uygulanmadığına işaret etti. Salgının başından bu yana gece gündüz çalışan doktor ve hemşirelerin de hedefinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vardı. “Ölüyoruz” fotoğrafları paylaşan sağlıkçılar AKP Kongresine de Bakan Koca’nın bir özlü söz atmasını istedi.

VATANDAŞA 674 MİLYON LİRA CEZA, AKP’LİYE ALKIŞ

Sadece 42 günde Kovid-19 yasaklarını delen vatandaşlara 674 milyon TL ceza kesen İçişleri Bakanlığı ekiplerinin AKP teşkilatına karşı kalemleri yazmıyor. Kağıt toplayan çocuğa maske cezası yazan, para çeken babasını bekleyen çocuğa “Babana söyle 900 lira fazla çeksin” deyip para cezası yazan polisler AKP’lilere yanaşamıyor.

JANDARMAYA YALVARAN TEYZE

Halk arasındaki eşitsizliğin simgesi olarak tarihe geçen bu örnekler içinde vicdanları en çok sızlatanı ise dağda hayvanlarını otlatan teyze. Açık ve temiz havada tek başına hayvanlarını otlatan teyzeyi Jandarma uyarıyor. Geçim derdindeki teyzenin “Hayvanlar sabahtan beri meliyor. Yavruları va. Acık çıkardım. Affedin beni bundan sonra hiç çıkmam.” sözleri yürekleri yaralıyor.

AKP’Lİ OLMAK TC VATANDAŞI OLMAKTAN EVLA MI?

AKP’nin 19 yılda Türkiye’yi ne hale getirdiği bilen teyze devletinden korkuyor. Geçim derdindeki teyze de biliyor ki AKP teşkilatı mensubu değil sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı!

Dağda tek başına hayvan otlatan teyze ve lebalep AKP kongreleri yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder