5 Ağustos 2021 Perşembe

AKP’ye oy veren köylüden Erdoğan’a tepki: Nasıl başkan bu?

Orman yangınları nedeniyle AKP Hükumeti ve Erdoğan’a yönelik tepkiler artıyor. Son olarak yangın bölgesinden daha önce AKP’ye o vermiş bir kadın, “Biz bunu destekledik başımızın tacı ettik! O bizi yere tepti. Nasıl başkan bu? Böyle başkan olur mu? Bize su vereceğine çay atıyor insanlara böyle başkan olur mu?” diye Erdoğan’a tepki gösterdi.    

BOLD – Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Çamlıbel Köyü’nde çıkan yangında incelemede bulunan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın yanına yaklaşan köylü AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Köylü kadın, “Biz bunu destekledik başımızın tacı ettik! O bizi yere tepti” dedi.

NASIL BAŞKAN BU, BÖYLE BAŞKAN MI OLUR?

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye yangına yeterli helikopter ve uçak gönderilmemesine tepki gösterdiği anlarda yanına yaklaşan köylü kadın, Erdoğan’a sert tepki gösterdi. Yangına yeteri kadar müdahalede bulunulmadığını belirten köylü kadın, “Çoluğumuz çocuğumuz yandıktan sonra mı gelecekler? Evimiz yandıktan sonra mı gelecek? Biz bunu destekledik başımızın tacı ettik! O bizi yere tepti. Nasıl başkan bu? Böyle başkan olur mu? Bize su vereceğine çay atıyor. İnsanlara böyle başkan olur mu?” dedi.

 

Erdoğan: Yangın yanar da canlılar yanmaz mı?

AKP’ye oy veren köylüden Erdoğan’a tepki: Nasıl başkan bu? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder