5 Ağustos 2021 Perşembe

Alevlerin termik santrale ulaştığından Erdoğan’ın haberi yok: Suçu rüzgara attı

Muğla’da orman yangını Kemerköy Termik Santrali’ne ulaştı. Santralin yandığı bilgisi saat 21.01’de ulusal kanallar ve sosyal medyadan duyurulurken A Haber canlı yayınına çıkan Erdoğan 21.20’de yangından habersiz ilginç açıklamalarda bulundu.

BOLD – Türkiye dehşet içerisinde ulusal televizyon kanalları ve sosyal medyaya düşen Muğla Milas’taki termik santrali yangınını izlerken AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı 2 saati aşkın süren program boyunca yangından habersizdi.

ERDOĞAN’IN YANGINDAN HABERİ YOK

Saat 21.01’de Halk TV, Kemerköy Termik Santrali’nin yandığı bilgisini kamuoyuna aktardı. Erdoğan ise A Haber kanalında katıldığı programda saat 21.20’yi gösterirken termik santralın yandığından habersiz şu açıklamayı yaptı:

“Şu anda ülkemizin önemli iş adamlarından birkaçının sahibi olduğu termik santral yanma tehdidiyle karşı karşıya. Gün boyu uçaklar ve helikopterler söndürme çalışması yaptı. Az önce kendileriyle görüşme yaptım. Şu an üç bakanımız oradalar. Aşırı bir rüzgar olmasa söndürmek tabi kolay olacak. Rüzgar tehdidiyle karşı karşıyasınız.”

Erdoğan’ın bu açıklamasına, karşısında oturan 4 gazeteci ve bir moderatör de sessiz kaldı. Yangının termik santrali sardığı Erdoğan’dan gizlendi.

Halk, alevlerin sardığı termik santralde yaşanacak facia nedeniyle korku içinde beklerken Erdoğan, ülke ekonomisindeki son durumu ve yeni enerji yatırımlarını anlatıyordu.

Termik santrali alevlerin nasıl ulaştığı ve halkın yardım feryadı kameralara böyle yansıdı…

İşte Türkiye’nin büyük bir felaketi yaşarken her şeyden habersiz Erdoğan’ın A Haber’de yaptığı açıklamalar…

Santralin içindeki elektrik hatlarında patlamalar yaşanmasına neden olan yangın sabaha doğru kontrol altına alındı.

Alevlerin termik santrale ulaştığından Erdoğan’ın haberi yok: Suçu rüzgara attı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder