4 Ağustos 2021 Çarşamba

Canlı yayında işkence öneren Cem Küçük oklar kendine yönelince çark etti

Gülen Hareketi mensuplarına yönelik katıldığı televizyon programında çeşitli işkence yöntemleri öneren Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, son günlerde artan nefret söylemleri sonrasında “Herkes herkesten nefret ediyor. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor” dedi.

BOLD – Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında Türkiye’de artan şiddet ve nefret söylemlerinden yakındı. Kimsenin kimseyi anlamaya çalışmadığını öne süren Küçük, “Herkes herkesten nefret ediyor” dedi.

BAŞ AĞRISI VE UYKUSUZLUKTAN YAKINDI

Bugünkü “Türkiye’de en geçerli şey nefret” başlıklı yazısında 15 gün Amerika’da kaldığını söyleyen Küçük, bu süre içerisinde sosyal medyaya bakmadığını, haber okumadığını söyledi. Küçük, “Ne baş ağrım kaldı ne de uyku sorunu. Türkiye’ye dönünce yazılara da başladım ve hâliyle sosyal medyaya da baktım. Aynı baş ağrısı ve uykusuzluk tekrar başladı. Gene nefret kusuluyor. Kimse kimseyi sevmiyor. Empati yapma gereği duyulmuyor. Sosyal medyaya bakınca hasta olmamanız imkânsız. Hele görüşünüzü ifade eden bir tweet attığınızda yüzlerce küfür görüyorsunuz” dedi.

SEVGİ DİYE BİR ŞEY YOK, HERKES NEFRET EDİYOR

Orman yangınları yaşanan ABD ile Türkiye’yi kıyaslayan Küçük, “ABD’nin Batı eyaletleri 15 gündür yanıyor. Herkese sükûnet içinde olayları analiz ediyor. Devlete söven yok. Eleştiri elbette var ama sorgulayarak. Manipülasyon yok denecek kadar az. Bizde gırla… Vardığım sonuç şu ki; Türkiye’de en geçerli şey nefret… Herkes herkesten nefret ediyor. Sevgi diye bir şey yok. Kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor. Ya genetik olarak böyleyiz ya da sosyal medya bizi böyle yaptı. Aklı başında dediğiniz adam sosyal medyada delirebiliyor. Siyasi, spor her konuda maalesef böyle” dedi.

CANLI YAYINDA İŞKENCE YÖNTEMİ TAVSİYE ETTİ

Küçük, daha önce katıldığı bir televizyon programında canlı yayında Gülen Hareketi soruşturmaları kapsamında tutuklananlar için kan donduran işkence önerilerinde bulundu. TGRT’de Fuat Uğur’la birlikte yaptığı Medya Kritik programında Gülen Hareketi soruşturmaları kapsamında yargılananların hapishanede konuşturulamamasından şikayet ederek, “Başka türlü de konuşturma teknikleri var. Sallandır camdan aşağı, havlu tekniği var, boğuyor. Şimdi bunlara acıma, bütün yöntemleri düşünmelisin” dedi.

ERDOĞAN GİDERSE HEPİMİZ YARGILANIRIZ

Küçük ile eski AKP’li eski Milletvekili Metin Metiner Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit adlı programda, AKP’nin iktidardan gitmesi durumunda kendileri dahil herkesin yargılanacağını söylemesi dikkat çekti. “Fikirlerimi abartı olarak düşünenler olabilir” diye konuşan Küçük, “Seri bir tutuklama başar. Bir günde medyasını elinden alma var ya gelir alırlar” dedi. Küçük’ün sözlerine Mehmet Metiner’in “İlk telef olacak olan biziz yani? Korkutma bizi. Zaten yeterince korkağız” diyerek çıkıştı.

Kan donduran işkence yöntemleri öneren ancak hakaretten hapsi istenen Cem Küçük kimdir?

Canlı yayında işkence öneren Cem Küçük oklar kendine yönelince çark etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder