6 Ağustos 2021 Cuma

Barça’dan Messi’ye 7 dakikada veda

Dünya futbolunun Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, Barcelona’ya veda etti. 13 yaşından bu yana Katalan ekibiyle kırılmadık rekor bırakmayan Messi’nin Fransız ekibi Paris Sent Germen’e gideceği öne sürüldü.

BOLD – Messi, Barcelona’dan geçen yıl ayrılmak istedi. 1 yıllık sözleşme nedeniyle Barcelona’dan ayrılamayan Messi, bu sene serbest oyuncu oldu.

8 KEZ GOL KRALI OLDU 35 KUPA KAZANDI

Barcelona formasıyla 778 maça çıkıp ligde 8 kez gol kralı olan Messi, kırılmadık rekor bırakmazken 672 gol atıp 305 asist kaydetti ve toplamda 35 kupa kazandı. Messi, 10 kez La Liga şampiyonluğu yaşadı. 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Arjantinli yıldız, 8 kez İspanya Süper Kupası ve 7 kez İspanya Kral Kupası’nı kazanmayı başardı.

RONALDO’NUN EN BÜYÜK RAKİBİ

Messi, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile aynı dönemde yeşil sahalarda ter döktü. Yılın futbolcusu olmak için defalarca Ronaldo ile yarıştı. 6 kez Ballon d’Or ödülünü kazanan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, kulüp bazında ilk kez Barcelona dışında top koşturacak.

MESSİ RESİTALLERİYLE VEDA

Barcelona Kulübü Messi’nin resitallerinin yer aldığı 7 dakikalık bir videoyla kaptana veda etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Messi’yle anlaşmaya varılmasına ve yeni bir sözleşme imzalamaya hazır olunmasına karşın, LaLiga yönetiminin ekonomik ve yapısal engelleri nedeniyle anlaşma resmileşemiyor. Bu durumla karşı karşıya kalan Messi, Barcelona’ya bağlı kalmaya devam etmeyecek” ifadelerine yer verildi.

Barça’dan Messi’ye 7 dakikada veda yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder