4 Ağustos 2021 Çarşamba

Hayvanların canı için endişe eden genç ve insanların sıkıntılarına gülen AKP’li

Türkiye’nin cennet koylarını küle çeviren yangınla ilgili 2 video bugün çok tartışıldı. Videolardan ilki yaban hayvanının hayatı tehlikeye girince endişeden yerinde duramayan gencin görüntüsü. Diğer de yangın için sahaya inen ABB Başkanı Muhittin Böcek’in yaşanan sıkıntıları anlattığı sırada gülmeye başlayan AKP’li üye Serhat Demir.

BOLD – Türkiye’nin güney kesiminde çeşitli noktalarda devam eden orman yangınlarıyla ilgili bugün sosyal medyada dolaşıma giren 2 video çok konuşuldu.

Videolardan ilki yanan ormandan bir yaban hayvanını kurtarmaya çalışan bir gence ait. Yangının olduğu tarafa doğru giden bir tavşanın zarar görmesinden endişe eden gencin çırpınışları izleyenleri duygulandırdı. Tavşana yetişen genç daha sonra hayvanı alarak yangın bölgesinden uzaklaştı.

İsmi bilinmeyen gence sosyal medyada tebrik ve teşekkür yağdı.

Bir diğer çok tartışılan görüntü ise Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısından. Antalya ve ilçelerindeki yangınları yerinde takip eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sahada yaşadıklarını anlattığı sırada AKP’li üye Serhat Demir gülmeye başladı.

Böcek, yangın bölgesindeki sıkıntıları anlatırken kendi grubuna dönerek gülmeye başlayan Demir’e sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcı vatandaşlar Demir’e “Komik olan nedir?” diye sordu.

Erdoğan’ın papatya falı: Tamam mı devam mı?

Hayvanların canı için endişe eden genç ve insanların sıkıntılarına gülen AKP’li yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder