7 Ağustos 2021 Cumartesi

Şarjörleri toplatan Akar’a “İnsan kendi askerlerinden bu kadar korkmaz ki” tepkisi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz sonrası katıldığı güvenlik güçlerine ait törenlerde bekçi, polis ve askerlerin silahlarının şarjörsüz olması gibi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın katıldığı törende de bordo berelilerin silahlarının şarjörleri toplandı. Sosyal medyaya düşen görüntüler tepki çekti.   

BOLD – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda yaptığı konuşma sırasında arkasında duran iki askerin silahlarında şarjör olmadığı ortaya çıktı.

“İNSAN KENDİ ASKERLERİNDEN BU KADAR KORKMAZ Kİ”

Katılımcılardan yarısından daha azının tamamlayabildiği 47 haftalık “Özel Kuvvetleri İhtisas Kursu”nu bitiren kursiyerler, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın katıldığı törenle bordo berelerini taktı. Gerçek Gündem’in haberine göre, Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Korgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile Özel Kuvvetler İhtisas Kursu’nun kapanış törenine katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende kurs birincisi yaş kütüğüne plaket çaktı. Bordo berelilerin yemin töreninde bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Akar’ın Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda yaptığı konuşma sırasında arkasında duran iki askerin silahlarında şarjör olmaması dikkat çekti.

 

 

ERDOĞAN’IN KATILDIĞI TÖRENLERDE DE ŞARJÖRLER TOPLANIYOR

Hulusi Akar gibi AKP’li Cumhurbaşkan Erdoğan’ın da katıldığı törenlerde asker, polis ve bekçilerin silahlarının şarjörlerinin toplatıldığı haberlere konu olmuştu. Erdoğan’ın katıldığı Dolmabahçe’de yapılan Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Töreni, İstanbul’da bekçilerin yemin ve göreve başlama töreni ile Emniyet Teşkilatının 174’uncu Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığında yapılan törenlerde de şarjörler toplatılmıştı.

 

 

 

Orman yangınları çam balı üretimini bitirdi

 

Şarjörleri toplatan Akar’a “İnsan kendi askerlerinden bu kadar korkmaz ki” tepkisi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder