3 Ağustos 2021 Salı

El bombası silah ve uyuşturucuyla yakalandı dediği saatte çıktı: Soylu ile fotoğrafları gündem oldu

Suç örgütü lideri olduğu ileri sürülen Sadık Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 18 kişi İzmir’de gözaltına alındı. Üzerlerinde 2’si uzun namlulu 8 silah, 1 el bombası ve bir miktar uyuşturucu bulunan Yıldırım ve arkadaşları 2 saat sonra serbest bırakıldı. Instagram hesabından serbest kalacağı saati açıklayan ve kendisini gözaltına alan memuru tehdit eden Yıldırım’ın Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım ile fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

BOLD – Çete lideri olduğu iddia edilen Sadık Yıldırım ve 17 kişi, 1 el bombası, 3’ü ruhsatsız 6 tabanca, 2 uzun namlulu ve bir miktar uyuşturucu ile İzmir’de gözaltına alındı.

Bornova Merkez karakoluna götürülen Yıldırım iddiaya göre, burada polis memuru Tolga Akpınar ile tartıştı.

GÖZALTINDA STORY

Gözaltındayken Instagram hesabından story paylaşan Sadık Yıldırım, üzerlerinde yakalanan bomba, uyuşturucu ve ruhsatsız silaha rağmen 2 saat sonra serbest kalacağını duyurdu.

Alaycı ifadeler kullanan ve kısa süre sonra serbest bırakılan Sadık Yıldırım bir story daha paylaşarak kendisini gözaltına alan polis Tolga Akpınar’ı tehdit etti.


Akpınar’ın ismini yazdığı elini fotoğraflayan Sadık Yıldırım, “Kalabalıkta yapılan artistliğin tenhada özrü olmaz” notuyla paylaştı.

AKP’LİLERLE YANYANA

Sadık Yıldırım’ın daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere AKP’li siyasilerle fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

Olayı sosyal medyada paylaşan TBMM Adalet komisyonu üyesi ve CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. ‘2 saate çıkarım’ dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor. Süleyman Soylu polisin yanında olacak mısın?” dedi.

“Dünya bizi konuşuyor” haberleri pahalıya patladı: A Haber ve TRT ekibine dayak

 

El bombası silah ve uyuşturucuyla yakalandı dediği saatte çıktı: Soylu ile fotoğrafları gündem oldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder