7 Ağustos 2021 Cumartesi

Ormanlar yanarken AKP yöneticisinden skandal tatil paylaşımı

Türkiye, 9 kişinin yaşamını yitirdiği ve onbinlerce hektar ormanlık alan yanarken Fethiye’de tatile giden AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eser, akarsu üzerinde rafting yaparken ““Fethiye yangın yeri” paylaşımı yaptı.  

BOLD –  Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken, AKP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Eser, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Çıktığı tatilden çektiği bir kareyi “Fethiye yangın yeri” notuyla paylaşan Eser, tepkilerin ardından paylaşımı silip hesabını da kapattı.

“YANLIŞ ANLAŞILDIM ÖZÜR DİLERİM”

Gelen tepkiler sonrasında özür açıklaması yayınlayan Eser, şu ifadeleri kullandı: “Bugün yapmış olduğum paylaşımda içinde bulunduğumuz hassas durumları düşünememiş olmamdan kaynaklı tüm kamuoyundan özür dilerim. Paylaşımımda gün içerisindeki hava durumunu anlatmak için kullandığım ifadenin yanlış anlaşılabileceğini düşünemedim. Üyesi ve teşkilat mensubu olduğum Ak Parti bu zamana kadar vatandaşlarımızın yegane güven kaynağı olan kurumdur. Bu paylaşımım, partimin düşünce ve tavrını yansıtmamaktadır. Paylaşımdaki yanlış anlaşılmanın sorumluluğunun şahsıma ait olduğunu biliyorum ve tüm kamuoyunun bu şekilde algılanmasını isterim. Paylaşımım için başta bölge halkımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim.”

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Eser’in paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti. Eser’le ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle…

Sinyal değil, talimat: Dolar şoku kapıda

 

Ormanlar yanarken AKP yöneticisinden skandal tatil paylaşımı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder