6 Ağustos 2021 Cuma

Yeni kabine öncesi damat Albayrak ortaya çıktı: Bakan mı olacak?

Geçen yıl kasım ayında olaylı bir şekilde sosyal medya üzerinden istifa eden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, açıklanması beklenen kapsamlı kabine değişikliği öncesi ortaya çıktı.

BOLD – İstifasının ardından aylardır ortada görünmeyen Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın İstanbul Süleymaniye’de Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile görüştüğü ortaya çıktı.

YENİDEN EKONOMİNİN BAŞINA MI GELECEK?

Milli gazeteden Ali Kemal İsmailoğlu’nun haberine göre damat Albayrak bugün Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nebati ile İstanbul Süleymaniye’de bir araya geldi. Berat Albayrak’ın şu anda görevde olan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile görüşmesi kapsamlı kabine değişikliği öncesi yeniden bakanlığa geleceği yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

OLAYLI BİR ŞEKİLDE SOSYAL MEDYADAN İSTİFA ETMİŞTİ

Eski Hazine ve Maliye Bakanı damat Albayrak geçen yıl Kasım ayında olaylı bir şekilde sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklama ile görevinden istifa edip ortadan kaybolmuştu. İstifasından sonra uzun süre her hangi bir açıklama yapılmayan Albayrak’la ilgili Saray, 48 saat sonra “görevden affının” kabul edildiğini açıklamıştı.

 

Orman yangınları ve yönetim rezaleti: Bizi nasıl yaktılar?

Yeni kabine öncesi damat Albayrak ortaya çıktı: Bakan mı olacak? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder