21 Ağustos 2021 Cumartesi

Hakkari’de maskeli polisler kargocuyu darp etti iddiası

Hakkari’de dün bir kargo çalışanı kargoyu teslim ettiği polis eşinin şikayeti üzerine emniyete çağrıldı. İfadesinin ardından serbest bırakılan kargo çalışanı, kar maskeli polisler tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

BOLD – Hakkari’de bir kargo şirketinde çalışan Eyüp Er, kargosunu götürdüğü bir polisin eşine “canım” dediği gerekçesiyle 4 polis tarafından darp edildiğini iddia etti. Er, polisler hakkında şikayetçi olurken, emniyetten resmi bir açıklama yapılmadı.

EMNİYETE İFADEYE ÇAĞRILDI

Hakkari’de 15 yıldır bir kargo şirketinde çalışan Er, öğle saatlerinde özel harekat binalarında ikamet eden bir polisin evine kargo götürdü. Zile basan Er, kapı açılmayınca kargonun üzerinde yazan numarayı aradı. Telefona cevap veren kadına kargolarının olduğunu ve kapıyı açmasını istedi. Kargosunu teslim ettikten bir süre sonra çalıştığı kargo şirketi tarafından aranan Er’e Hakkari Emniyet Müdürlüğü’ne ifade vermeye gitmesi gerektiği aktarıldı. İfadeye giden Er, kargoyu teslim ettiği kadının, “canım” dediği iddiasıyla kendisinden şikâyetçi olduğunu öğrendi.

ZORLA BİNDİRİLDİĞİ ARAÇTA DARP EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından hastaneye götürülen Er, sağlık kontrolünden sonra polis otosuyla evine bırakıldı. Evine 100 metre kala araçtan inen Er, arkalarındaki araçtan inen, sivil giyimli, yüzleri kar maskesiyle kapalı 4 polis tarafından zorla araca bindirilerek darp edildiğini ileri sürdü. Arkadaşları ve akrabalarının yardımıyla hastaneye götürülen Er, birkaç saat müşahede altında tutulduktan sonra darp raporunu alarak taburcu edildi.

DARP RAPORU VERİLMEK İSTENMEDİ

“Canım” diye hitap ettiği iddiasıyla kendisini yaşatmayacaklarını söylediklerini belirterek, sivil araçta kar maskeli polisler tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Kargoyu teslim ederken öyle bir kelime kullanmadığını ifade eden Er, kendisini darp eden polislerden şikayetçi oldu. Gittiği hastanede kendisine rapor verilmek istenmediğini öne süren Er, “2 saat, 3 saat rapor istedim. Senin sıkıntın yok dediler” dedi. Er, hastaneden darp raporu alarak avukatıyla polis karakoluna gitti.

 

Marmara Üniversitesi rektörü değişti: Yeni rektör Erdoğan’ın diplomasını bulabilecek mi?

Hakkari’de maskeli polisler kargocuyu darp etti iddiası yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder