20 Ağustos 2021 Cuma

Perinçek’ten itiraf: Erdoğan, cemaati cezaevine atarak 28 Şubat’ı sürdürüyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 28 Şubat’ın hedefi olan cemaat mensuplarını cezaevlerine atarak 28 Şubat’ı sürdürdüğünü belirtti. Türkiye ekonomisinin şu an iflas etmiş durumda olduğunu vurgulayan Perinçek, “AK Parti gidiyor” dedi.

BOLD – Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 28 Şubat’ın cemaate karşı yapıldığını ve AKP Hükumeti’nin, Gülen Hareketi mensuplarını tutuklayarak 28 Şubat’ı sürdürdüğünü söyledi. Afganistan’da tüm ülkeyi işgal eden Taliban’ın Atatürk’e benzeten Perinçek, “Afganistan tıpkı bizim Kurtuluş Savaşı gibi savaş kazandı” dedi.

28 ŞUBAT’TA HEDEF GÜLEN HAREKETİ’YDİ

Habertürk’te “Nedir, Ne Değildir?” programında konuşan Perinçek, 28 Şubat’ın Gülen Hareketine karşı yapıldığını, MİT raporuna dikkat çekti. Perinçek, Erdoğan hükumetinin Gülen Hareketi mensuplarını cezaevine atarak 28 Şubat’ı sürdürdüğünü söyledi. Perinçek, cezaevine konulan Çetin Doğan ve Çevik Bir’in Erdoğan tarafından affedilmesini istedi. Perinçek, “Sayın Cumhurbaşkanımız 28 Şubat’tan tutuklanan generallerimizle ilgili af yetkisini kullanmalıdır. Bu Cumhurbaşkanına da bir itibar kazandıracaktır” dedi.

EKONOMİ İFLAS ETTİ, AKP GİDİYOR

Programda ekonominin gidişatına da dikkat çeken Perinçek, “Bir ülkeye o kadar çok borç girerse o borçlar herkese dalga dalga gelir. O borç 450 milyar dolar olup kapıya hacizci geldiği zaman ekonomi batar. Türkiye ekonomisi şu an iflas etmiş durumda” dedi. 2023 seçimlerinden beklentisinin ne olduğu yönündeki soruya Perinçek, “AK Partililer de Sayın Cumhurbaşkanı da arz ediyorum dinlesin. AK Parti gidiyor. Eğer bu gidişatına radikal tavırlarla değişiklik getirmezse gider. Üretim devrimi çizgisine girerek, Suriye’yle hemen iş birliği yapacak. Karadeniz’de Ukrayna gibi bakın orada da telaş başladı ‘ABD gidince ne yapacağız’ diye. Türkiye Asya iklimi içinde yerini alır ve o iklim içinde bir üretim devrimi çabasına girer” dedi.

TALİBAN, MUSTAFA KEMAL GİBİ BAŞARDI

Perinçek’in programda Taliban’ın ilerleyişini yine Kurtuluş Savaşı’na benzetti. Daha önce kullandığı “İstedikleri kadar beğenmesinler, aşağılasınlar, sövüp saysınlar, Taliban, aynı Mustafa Kemal Paşa’nın Türkiye’de yaptığı gibi Afganistan’ın Kurtuluş Savaşı’nı başardı” cümlelerinin hatırlatılması üzerine Perinçek, “Afganistan tıpkı bizim Kurtuluş Savaşı gibi savaş kazandı. Afganistan’da iki seçenek vardı; ya Taliban ya Amerikan köleliği. Bu gelişmeyi alkışlayacağız ve ülkemiz için umut verici olarak kaydedeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

150 liralık PCR testine sosyal medyada büyük tepki: İhaleyi kim aldı?

Perinçek’ten itiraf: Erdoğan, cemaati cezaevine atarak 28 Şubat’ı sürdürüyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder