19 Ağustos 2021 Perşembe

Sedat Peker’e cevap verdi: Hulusi Akar ve YAŞ’ta gizlenen pazarlığın detaylarını anlattı

Gazeteci Cevheri Güven, hafta başında yayımladığı “Peker-Akar anlaşması” videosundaki iddialarını yalanlayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e cevap videosunu yayınladı. Güven, videoda Peker’in yalanladığı YAŞ’taki anlaşmanın detaylarını anlattı. 

BOLD –  Gazeteci Cevheri Güven, hafta başında yayınladığı videoda, 2021 Yüksek Askeri Şura’yla ilgili Sedat Peker’in yaptığı paylaşımlara yeni videosuyla cevap verdi.

YAŞ’ta Türkiye’nin geleceğinin en önemli kararlarının çıktığını belirten Güven, Sedat Peker hamleleriyle toplantının zeminini belirleyip Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la anlaşmak için masaya oturduğunu, Akar ve Peker’in temsil ettiği Avrasyacı grubun anlaştığını kaydetti.

AKAR VE FİDAN’LA HİÇ GÖRÜŞMEDİM

Güven’in videosundaki iddialarla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Sedat Peker, “Youtube videolarını ben de izliyorum. Zeki bir insan olduğu konusunda hiçbir şüphem yok. Şahsımla ilgili iddiası benim arkamda bir organizasyon varmış… Bu organizasyonla (yani bizle) Sayın Hulusi Akar’ın ve Sayın Hakan Fidan’ın askeri şura öncesi bir anlaşma yaptığımız yönünde. Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki ne Sayın Hulusi Akar’ı ne de Sayın Hakan Fidan’ı hayatımda hiç görmedim” dedi. Peker, Hulusi Akar ve Hakan Fidan ile hiç görüşmediğini öne sürdü.

SEDAT PEKER’İN ROLÜ İLK KEZ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Güven, Peker’in yalanlaması sonrası yapılan gizli anlaşmanın detaylarını yeni videosunda anlattı. Güven, “Sedat Peker, “2021’in en önemli videosu” başlıklı videoma verdiği cevapta, bana yeni sorular yöneltti ve yeni konular gündeme getirdi. Peker’in sorularına cevaplar ve Erdoğan’ı ortadan kaldırmak için Marmaris’e giden gizemli timle ilgili yep yeni bilgiler, 2021 Yüksek Askeri Şura’da generalliğe yükseltilen 33 albay detayı, Hulusi Akar ve Hakan Fidan dengesinde Sedat Peker’in rolü ve dahası bu videoda ilk kez gün yüzüne çıkıyor” dedi.

 

 

Erdoğan’ın Etiyopya ilgisinin sebebi anlaşıldı: Afrika ülkesiyle ‘çok gizli’ altın, petrol ve doğalgaz anlaşması

Sedat Peker’e cevap verdi: Hulusi Akar ve YAŞ’ta gizlenen pazarlığın detaylarını anlattı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder