21 Ağustos 2021 Cumartesi

Trabzonlu vatandaş sokak röportajında konuştu: Fetö dediniz milleti uyuttunuz

Sel ve yangın felaketleri sonrası vatandaşa IBAN veren AKP hükumetine tepkiler sürüyor. Trabzonlu bir vatandaş sokak röportajında “FETÖ dediniz, Ergenekon dediniz virüs dediniz milleti uyuttunuz. Millet oldu uskumru balığı gibi. Donmuş uskumru balığı gibi.” dedi.

BOLD – Trabzonlu bir vatandaş Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sokak röportajında AKP hükumetine sert tepki gösterdi.

“Eşeklerin çalışması atlar içindir. Ne yardımı? Cengiz inşaata verilen paradan alsınlar. Ben 3 çocuk babasıyım. Alıyorum maaşım bitiyor. 439 lira elektrik faturası, 130 lira elektrik faturası ödeyen kimsenin maaşı yetmez ve IBAN’a para atamaz” diyen vatandaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın vatandaşa IBAN vermesini eleştirdi.

Vatandaşın tepkisi özetle şöyle:

MİLLETVEKİLLERİ 1 AY MAAŞ ALMASINLAR

Eskiden gücümüz bütçemiz vardı. Devlet IBAN paylaşana kadar kendilerini sıksınlar. Meclis’teki milletvekilleri bir ay maaş almasınlar. Kendi özel arabalarını kullanmasınlar. 1,5 milyonluk arabaya binip vatandaşından para isteyen devlet bitmiş bir devlettir.

CENGİZ İNŞAATA BAĞIŞ YAPTINIZ ONDAN YARDIM ALIN

Bir haftadır Trabzon’a özel uçaklarla geliyorlar. Tarifeli uçakla gelsinler. Türkiye’nin dört bir tarafını gezerler yerler içerler altlarındaki arabaya mazot parası vermezler. Nerde soygun bizim devlet. Cengiz inşaat. Oraya bağış yaptın al ondan. A 101 ve BİM’in vergi borçlarını siliyorsun al ondan.

MİLLET DONMUŞ  USKUMRU BALIĞI GİBİ

Başına gelecek olan felakete sen yatırımını yapmamışsın. Hala birşeylerin peşinde koşuyorsunuz. FETÖ dediniz, Ergenekon dediniz virüs dediniz milleti uyuttunuz. Millet oldu uskumru balığı gibi. Donmuş uskumru balığı gibi. Yalandan yere IBAN paylaşmasınlar. Kendi masraflarını kessinler. Bu Türkiye iki Türkiye daha olur.

ALLAH KUR’AN DEYİP BİZİ KANDIRAMAZ

4 yıl milletvekilliği yapan emekli oluyor. Ağada ben paşada ben. Yok böyle bir düzen. Allah’ın Kur’an’ın da böyle bir şey yok. Allah Kur’an deyip bizi kandırmanıza da gerek yok.

CUMHURBAŞKANIN SAĞLIĞINDAN ENDİŞELİMİSİNİZ?

Benim babam öldü. Herkes ölecek. Allah şifa versin.

Trabzonlu vatandaş sokak röportajında konuştu: Fetö dediniz milleti uyuttunuz yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder