20 Eylül 2019 Cuma

Ailemiz Çok Yıprandı

Eşim mart ayında tutuklandı. 9 ortaklı bir fabrikanın ortağı ve yöneticisiydi. Suçu sözde “terör örgütüne üye olmak, finansman sağlamak”.  O günden beri maddi manevi hem kendim hem çocuklarım mağduriyetler yaşadık, işimizi kaybetmiş durumdayız.
Kızım devlet kurumunda ve damadım doktor, sırf eşimin tutukluluğundan dolayı açığa alındılar. Eşimin emekli maaşının tamamını 2 ay alamadık. Aile olarak, değil hapishaneye girmek adliyenin dahi kapısından geçmemiş birileri olarak haksız yere bu zulme maruz kalmak bizim için kabul edilir bir durum değil. Oğlum daha fazla mağduriyetlere maruz kalmamak için yurt dışına gitmek zorunda kaldı.
Bazı devlet yetkililerinin bu süreçteki nefret içeren söylemlerinden dolayı maalesef çevremiz tarafından eşimin hiç bir suçu olmamasına, suçluluğu ispat edilememesine rağmen bazı ithamlara maruz kalıyoruz. Bu da ailemizi ve eşimi çok yıpratıyor. Suçu ispatlanamadığı halde eşim cezaevinde, bizde mahkum yakını olarak maalesef sanki en ağır suçları işlemiş muamelesi görüyoruz. Bir an önce bu hukuksuzluğun son bulmasını istiyoruz.

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/09/21/ailemiz-cok-yiprandi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder