18 Eylül 2019 Çarşamba

Galatasaray’ın efsane golcüsü uyardı: Galatasaray rakibin isimine aldanmamalı

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Galatasaray ilk maçını bugün Belçika’nın Brugge takımına karşı oynayacak. Sarı-Kırmızılı takımın efsane golcüsü Hakan Şükür, Real Madrid, PSG ve Brugge’nun olduğu gruptaki şansını değerlendirdi.

BOLD – Brugge’un bir kaç maçını izlediğini belirten Şükür, Rakibin saha parselasyonun iyi olduğunu, fizik güçlerinin dikkat çektiğini ve daha çok Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanmış olduğunu kaydetti.

Tecrübeli isim, “David Okereke diye bir oyuncuları dikkatimi çekti. Asist ve patlayıcı gücü var. Bir de 10 maçta 6 gol atmış Hans Vanaken isimli golcülerine dikkat edilmesi gerek. Real madrid maçına konsantre olmak bu maça konsantre olmaktan kolay. Şampiyonlar Ligi’ne kendini hazırlamış bir takıma karşı oynayacak olan Galatasaray rakibin ismine aldanmamalı. Şampiyonlar Ligi’ne iki eleme oynayarak güçlü geldiler. Fizik güçleri Galatasaray’ın kadrosuna göre çok iyi. Brugge kendisini en azından 3. sıra için konumlayabilir. Benim Galatasarayım Real Madrid’in de üzerinde yer alabilir” dedi.

MUHTEMEL KADROLAR

Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ilk maçını Club Brugge iel deplasmanda oynayacak. 19.55’te başlayacak mücadele beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak.İki takımın muhtemel kadroları ise şöyle:

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Marcao, Christian Luyindama, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Jean Michael Seri, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Radamel Falcao.

Club Brugge:  Simon Mignolet, Simon Deli, Eder Balanta, Federico Ricca, Brandon Mechele, Mats Rits, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Clinton Mata, David Okereke, Dennis

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder