20 Eylül 2019 Cuma

Haksızlıklara Ses Çıkaran Yok

Eşim mart ayında maalesef haksız ve hukuksuz bir şekilde gözaltına alındı. 5 günlük gözaltı sürecinden sonra tutuklandı. Kendisi şeker hastası olmasından dolayı cezaevi koşullarında çok zor günler geçiriyor.
Eşime isnat edilen suç; varlığı ispatlanmamış sözde terör örgütüne üye olmak ve finansman sağlamak. Hiç bir sebebi ve gerekliliği olmamasına rağmen mal varlığımıza el kondu ve alım satım işlemlerimiz durduruldu. Maddi olarak mağdur durumdayız. Çevremiz tarafından, şahsi hiç bir problemimiz olmamasına rağmen, hakarete varan ithamlara maruz kalıyoruz. Buda maalesef üzülerek söylüyorum ki, gerek ilimizin gerekse devlet yetkililerimizin nefret söylemlerinden kaynaklanıyor. Artık her sabah korkuyla, kabusla uyanmak istemiyoruz, yine mi geldiler düşüncesiyle.
İnsanların şahsi husumeti ya da çekememezliğinden dolayı birbirini şikayet etmesi, sürekli haber sitelerinde ve yorumlarda ithamlara maruz kalmak, suçluluk psikolojisini empoze etmeleri insana hayatı zorlaştırıyor. Bu hukuksuzluğa birilerinin dur demesi lazım…

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/09/21/haksizliklara-ses-cikaran-yok/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder