20 Eylül 2019 Cuma

Neslican Tay 4. kez yakalandığı kansere yenik düştü

Sosyal medyada kanser hastalığına karşı uzun süredir verdiği mücadele ile tanınan 20 yaşındaki Neslican Tay, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

BOLD – Türkiye’nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı, dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Tay için Twitter’da binlerce kullanıcının yardım kampanyası başlatmıştı.

ÖLÜM NEDENİ ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ

Tay ile ilgili hastaneden bir açıklama yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği ‘yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20.09.2019 saat 21:20’de kendisini kaybettik. Allah’tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz.”

3 KEZ YENDİM, 4. DE YOLDA DEMİŞTİ

Neslican Tay, yakın zamanda sosyal medya hesabından “3 kere yendim, 4. de yolda. İyileşeceğime çok inanıyorum” mesajını paylaşmıştı. Bu mesajından günler sonra Neslican Tay yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Tahliye bekleyen Demirtaş hakkında aynı davadan tutuklama talebi: “Alın size reform…”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder