19 Eylül 2019 Perşembe

Cezaevindeki annesini özleyen minik İpek’in gözyaşları yürekleri dağladı

Elazığ’da tutuklu annesi KHK mağduru Filiz Olgun’un yanından alınarak bir ay kalmak üzere babasına verilen 4 yaşındaki İpek’in, anne hasretiyle döktüğü gözyaşları yürek dağladı.

BOLD – Elazığ’da tutuklu KHK mağduru Filiz Olgun’un 4 yaşındaki kızı İpek, bir ay annesiyle cezaevinde, bir ayda babasıyla evinde geçirmek zorunda. Anne ve babası ile bir arada bulunamayan minik İpek için, her ay bir ayrık mevsimi. Annesi ile olmak isteyen İpek, bir ay baba hasreti çekiyor.

Babasının yanına geldiğinde ise anne hasretiyle iki gözü iki çeşme ağlıyor. Babasının kaydettiği ve sosyal medyada yayılan bu görüntülerde, cezaevindeki annesinden ayrılmak zorunda kalan İpek gözyaşlarına boğuluyor.

ANNENE YİNE GİDECEĞİZ

Baba, küçük kızını “Annene yine gideceğiz. Ben de seni çok özledim” diyerek teselli etmeye çalışıyor. İzleyenlerin yüreğini dağlayan görüntülere yapılan yorumlarda, sosyal medya kullanıcıları, yakında Meclise getirilecek yargı reformu ile anne ve babasından ayrı kalan çocukların sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istedi.

Memnuniyetlerinizi AKP’ye şikayetlerinizi CHP ve HDP’ye bildirin!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder