18 Eylül 2019 Çarşamba

Terim, İtalyan gazeteciye İtalyanca cevap verdi, sosyal medya yıkıldı

Şampiyonlar Ligindeki Club Brugge maçı öncesindeki basın toplantısında, İtalyanca soru sorulan Terim, soruyu İtalyanca cevapladı. İtalyanca bilmeyen çevirmen ise zor anlar yaşadı.

BOLD- Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda yer alan Galatasaray, bugün 19.55’te Belçika’nın Club Brugge takımı ile karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Club Brugge maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

ÇEVİRMEN ÇEVİREMEDİ

Basın toplantısı sırasında ilginç bir an yaşandı. Toplantıya katılan bir İtalyan muhabirden, Terim’e İtalyanca bir soru gelince, Fatih Terim soruyu İtalyanca cevapladı. İtalyanca bilmeyen çevirmen ise zor anlar yaşadı.

İTALYA’DA EFSANE OLDU

Fatih Terim, Galatasaray ile UEFA Şampiyonluğu yaşadıktan sonra teknik direktörlük kariyerine İtalya’da devam etmişti. Terim, futbol devi Milan ve efsane haline geldiği Florentina takımlarını çalıştırmıştı. Çalıştırdığı takımlarda futbolcularla diyaloğuna oldukça önem veren Fatih Terim, İtalya’ya transferinin ardından, İtalyanca ders almaya başlamıştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Terim’in İtalyanca konuşması sosyal medyada da en çok konuşulan konular oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Terim’in İtalyan gazeteci ile İtalyanca diyaloğu hakkında ilginç ve eğlenceli yorumlar yaptı. İşte o yorumlardan bazıları.

Konya’da tehdit mesajı yayınlayan IŞİD’li yakalandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder