20 Eylül 2019 Cuma

Karius’un hatalarını İngilizler de es geçmedi 

UEFA Avrupa Ligi K Grubu maçında Slovan Bratislava’ya 4-2 yenilen Beşiktaş’ta, Karius’un hataları büyük tepki çekti. İngiliz basınında da kötü performansı haber yaptı. Alman kaleci taraftardan özür diledi.

BOLD – Beşiktaş, Slovan Bratislava’ya 4-2 yenildiği karşılaşmanın ilk golünde büyük bir hata yaparak Siyah-Beyazlı takımın 1-0 geriye düşmesine neden olmuştu. Karius’un hatası büyük tepki çekerken, deneyimli kaleci İngiltere basınının da gündeminde yer aldı. Alman kalecisi Loris Karius’un hatalı çıkış sonrası Andraz Sporar’ın vuruşuyla topu ağlarında gören 26 yaşındaki eldiven, Ada basınında da gündeme oturdu.

KOMİK HATAYA İMZA ATTI

The Sun ve Daily Mail gazeteleri Karius’un performansıyla ilgili; “Loris Karius, kötü kafa vuruşuyla ve takım arkadaşına çarparak bir başka komik hataya daha imza attı ve golü hediye etti” ifadelerini kullandı. Metro ise “Liverpool’un Beşiktaş’a kiraladığı Loris Karius, UEFA Avrupa Ligi’nde felaket bir hataya imza attı” yorumunu yaptı.

LİVERPOOL TARAFTARLARI: HİÇ SÜPRİZ DEĞİL

Daily Express gazetesi ise Liverpool taraftarlarının da büyük tepki gösterdiği Alman kaleci için, “Liverpool taraftarları Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi maçında hata yapan Loris Karius’a sövüyor: Hiç sürpriz değil” başlığını kullandı. Daily Mirror da söz konusu haberi “Taraftarlar, Loris Karius’a UEFA Avrupa Ligi’nde yaptığı komik hata sonrası mesaj gönderdi” başlığıyla gördü.

Karius, hatırlanacağı üzere Liverpool’un 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’e 3-1 yenildiği maçta yediği iki hatalı gol sonrası günah keçisi ilan edilmiş ve aynı yaz Beşiktaş’ın yolunu tutmuştu.

KARİUS, BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Slovan Bratislava deplasmanından beklemediği bir mağlubiyetle dönen Beşiktaş’ta kaleci Loris Karius taraftardan destek istedi. Slovakya’dan 4-2’lik mağlubiyetle dönen Beşiktaş’ta hatalı goller yiyen Loris Karius instagram hesabından özür diledi.

Alman eldiven özür dilerken, ilk golün sorumluluğunu aldığını belirtti: “İlk golde sorumluluğu üstüme alıyorum. Ona rağmen kazanabilirdik. İşler yolunda gitmedi.”

BERABER OLALIM PAZARTESİ 3 PUANI ALALIM

Karius ayrıca henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirterek, “Ama lütfen, hep birlikte kalalım. Pazartesi gecesi önemli bir maçımız var. Bu durumu aşmamız için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Beraber olalım ve Pazartesi günü 3 puanı alalım” ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki kaleci bu sezon biri Beşiktaş formasını 4 resmi maçta giyerken kalesinde 8 gol gördü.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder