28 Nisan 2020 Salı

Kaftancıoğlu, Fahrettin Altun’ın kaçak yapısının görüntülenmesi soruşturmasında ifadeye çağrıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un vakıf arazisine yaptırdığı kaçak yapının görüntülenmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı.

BOLD – Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki vakıf arazisine yaptırdığı kaçak yapı inşaatının görüntülenmesiyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Altun’un avukatı Sezgin Tunç’un,  yaptığı suç duyurusu üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme” suçlamalarıyla soruşturma açıldı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada Kaftancıoğlu’nu ifadeye çağırdı.

Fahrettin Altun’un kaçak inşaatının fotoğraflarını çektiği iddiasıyla CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan soruşturma başlatılması üzerine Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından Özçağdaş’a destek vermişti. Kaftancıoğlu, “CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!” mesajını paylaşmıştı.

KORONA GÜNLERİNDE KAFAYI ŞAHSIMA TAKAN…

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından ifadeye çağrılmasıyla ilgili “Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı “şahşıma:)” ve dünyanın her yerinde haber olacak olan haberi yapan gazetecilere ve gazeteye takan… diye başlayan cümleler kuracaktır sanıyorum deneyimli “gazeteci” ler.. Gazeteci ve “gazeteci” mesajı paylaştı.

 

AYM güvenlik soruşturması değişikliğini iptal etti: Anayasa’daki özel hayatın gizliliğine aykırı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder