2 Mayıs 2020 Cumartesi

Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet’e İçişleri Bakanlığından yalanlama

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet’in Süleyman Soylu’ya atfen köşesine taşıdığı “Genel yayılım bitti ama tedbirlerimize devam edeceğiz” ifadesinin Bakan Soylu’ya ait olmadığını açıkladı.

BOLD – AKP iktidarına yakın Yeni Şafak’ın yazarı Mehmet Acet’in, koronavirüs (Kovid-19) salgınına dair İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya atfen bugün köşesinde yer verdiği “Yayılım bitti. Bu sona erdi. Virüs etkisini kaybediyor” cümlesi yalanlandı.

İktidar yanlısı gazeteci Mehmet Acet

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, yazılı bir açıklama ile “Genel yayılım bitti ama tedbirlerimize devam edeceğiz” ifadesinin Süleyman Soylu’ya ait olmadığını duyurdu.

BÖYLE BİR SÖYLEM VE YAKLAŞIM BAKANIMIZCA KABUL EDİLMİYOR

Bakanlık açıklamasında şöyle denildi: “Bugün bir köşe yazısında geçen ‘Genel yayılım bitti ama tedbirlerimize devam edeceğiz’ cümlesi sayın bakanımıza ait değildir. Sayın yazar ile telefonda yapılan sohbette bu ifadenin bazı uzmanların değerlendirmeleri olduğunun altı ısrarla çizilmiş ve sohbetin bir demeç olmaması vurgulanmıştır. Pandemi ile mücadelede rehavetten uzak durulmasının sürekli ifade edildiği bu hassas dönemde, böyle bir söylem ve yaklaşım, Bakanımız tarafından kabul edilmemektedir.”

Hemşireler yönetim zafiyetinden şikayetçi: Bizi bilinmeze sürüklüyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder