30 Nisan 2020 Perşembe

Normalleşmede ilk adım Koç Grubu’ndan geldi

Salgınla ilgili ilk normalleşme adımı Koç Grubu’ndan geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 24 Mart itibariyle geçici süreyle kapatan ve büyük kısmı AVM’lerde yer alan Koçtaş mağazaları, 4 Mayıs Pazartesi günü itibariyle yeniden açılacak.

BOLD – Salgın nedeniyle 24 Mart itibariyle kapanan Koçtaş ve Koçtaş Fix mağazaları, 4 Mayıs Pazartesi günü yeniden açılacak. Koçtaş’ta yapılan açıklamada açılacak 51 mağazada salgınla ilgili tüm önlemlerin alındığı belirtildi.

MAĞAZALAR 4 MAYIS’TA AÇILIYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Koçtaş, müşterilerin evlerinde ihtiyaç duyabilecekleri temel ürünleri sağlamak ve ustaların malzeme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mağazalarını açacağını duyurdu. Tüm mağazalarda hijyen ve temizlik standartlarının en yüksek seviyede uygulandığı belirtilen açıklamada, tüm önlemlerin alındığı mağazaların 4 Mayıs’ta açılacağı belirtildi.

SALGINLA MÜCADELE İÇİN KAYNAKLAR SEFERBER EDİLDİ

Koç Holding’in koronavirüs ile mücadele etmek için kaynaklarını seferber ettiği belirtilen açıklamada, Arçelik’in mekanik ventilatörlerin seri üretimini üstlendiği ifade edildi. Açıklamada, “Koç Holding, iki otomotiv fabrikasını da hastanelerde kritik öneme sahip sağlık ekipmanlarına duyulan ihtiyacın ücretsiz olarak karşılanması için seferber etti. Bu sağlık ekipmanları arasında siperlikli maskeler, su geçirmez koruyucu tulumlar, biyolojik numune alma ve entübasyon kabinleri yer alıyor ” denildi.

Her şey normal giderse okulları 1 Haziran’da açarız

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder