30 Mayıs 2021 Pazar

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Boğaz’da lebalep Fetih şöleni

Koronavirüs kısıtlamaları sürerken Gençlik ve Spor Bakanlığı tepki çeken bir etkinliğe imza attı. Bakanlık, İstanbul’un Fethi’nin 568. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Üsküdar Belediyesi’ne ait Valide Sultan Gemisi’nde tedbirlerin hiçe sayıldığı bir eğlence düzenlendiği ortaya çıktı.

BOLD – Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul’un Fethi’nin 568. yıl dönümü dolayısıyla Üsküdar Belediyesi’ne ait Valide Sultan Gemisi’nde düzenlediği gecenin görüntüleri ortaya çıktı. Bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri personelinin katıldığı, fasıl havasında geçen organizasyondaki kalabalık dikkat çekti.

Yemek servisinin yapıldığı müzikli etkinlikte sosyal mesafe ve maske kurallarının ihlal edildiği görüldü. Salgın kurallarının ihlal edildiği etkinliğin görüntüleri katılımcılar tarafından paylaşıldı.

Bakanlık, önceki gün de Sultanahmet Meydanı’nda konser düzenledi. Bakanlığın etkinliği sosyal medyada büyük tepki topladı.

BUGÜN 134 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Sağlık Bakanlığının açıkladığı günlük koronavirüs verilerine göre, bugün hastalıktan 134 kişi hayatını kaybetti. Son 24 saatte yapılan testlerin sonucuna göre ise 582’i septomlu, 6 bin 933 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı 5 milyon 242 bin 911, toplam vefat sayısı da 47 bin 405 oldu.

Olduk mu ‘dış güç’!

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Boğaz’da lebalep Fetih şöleni yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder