3 Haziran 2021 Perşembe

Erdoğan’dan şampiyon sporculara öğüt: Madalyaları çaldırmayın ha!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe’de kabul ettiği Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan jimnastikçilere madalyalarını çaldırmamalarını öğütledi.   

BOLD –  Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan jimnastikçiler ile Beştepe’de bir araya gelen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şampiyon sporculara “Yalnız madalyaları çaldırmayın ha” dedi.

BAKANLIK SPORCULARA KASA HEDİYE EDECEK

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan jimnastikçileri kabul etti. Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda birinci olan Ayşe Begüm Onbaşı’yı kutlayan Erdoğan, uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi başarıyla temsil eden jimnastikçileri de kutladı. Basına kapalı süren bir saatlik kabulde Erdoğan, “Yalnız madalyaları çaldırmayın ha. Geçenlerde öyle bir haber okudum, 40 küsur madalyayı birileri çalmış” dedi. Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın madalya kazanan sporculara kasa hediye edebileceğini kaydetti.

HIRSIZ ARAMALARINDA GOOGLE “ERDOĞAN” ÖNERİYORDU

Google, daha önce yapılan “hırsız” ve “katil” aramalarında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP’yi önermesiyle gündeme geldi. Google, otomatik tamamlama özelliği ile bu kelimeleri yazanlara AKP’yi ve Erdoğan’ı önerdi. Google görsellerde de ‘Hırsız katil’ veya ‘Katil ve hırsız’ aramaları yapıldığında sonuç olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın görselleri gelmişti. AKP’nin tepki göstermesi sonrasında arama motoruna yapılan bir müdahale sonucu bu öneriler kaldırılmıştı.

Orhan İnandı’nın kaçırılmasıyla ilgili basın toplantısı düzenleniyor

Erdoğan’dan şampiyon sporculara öğüt: Madalyaları çaldırmayın ha! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder