31 Mayıs 2021 Pazartesi

Sedat Peker ağzındaki baklayı çıkardı: Cemevine saldıracaklar!

Art arda yayınladığı 2 videoda provokasyonlara dikkat çeken Sedat Peker, Mehmet Ağar ve adamlarının bir cemevine saldırarak yeni bir eylem peşinde olduklarını iddia etti.

BOLD – Geçen hafta yayınladığı videoda takipçilerinin sokaktan uzak durmasını isteyen Sedat Peker, bu hafta da çağrısını yineledi.

Sokağa çıkılması konusunda 7. videoda tavrını net ortaya koyan Peker, “Darbe için zemin hazırlıyormuşuz, ben bunları onun için yapıyormuşum. Namus sahibi olan herkes eğer bir gün darbe olursa bütün herkes darbeye direnmekle mükelleftir. Eğer ki bir gün darbe olursa, ben size dersem sokağa çıkın darbeye destek verin dersem bilin ki, ufak kızımın başına silah dayamışlardır, dayanamamışımdır. Ben desem bile sokağa çıkmayın kardeşlerim” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ BİR KUMPAS MI?

Pazar sabahı yayınladığı 8. videosunda Peker, gençlerden tam üç kez sokaktan uzak durmalarını istedi. Peker’in bu ısrarlı çağrısı ‘yeni bir 15 Temmuz mu planlanıyor?’ tartışmalarına neden oldu.

Bugün Sedat Peker sosyal medya hesabından bu çağrısının nedenini açıkladı. Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve adamlarının kirli provokasyon peşinde olduğunu iddia etti.

CEMEVİ ÜZERİNDEN PROVOKASYON

Mehmet Ağar’ın bir kahvehanenin taranması ile başlayan ‘Gazi Olayları’nda daha büyük bir eylem hazırlığında olduğunu ileri süren Sedat Peker, “Planları bir cemevine saldırıdır” dedi.

Videolarında “derin Mehmet” dediği Mehmet Ağar’ı hedef alan ve Alevilik konusunu sık işlemesi dikkat çeken Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Devamlı Alevilik konusuna değinmemin sebebi Derin Mehmet’in adamları tarafından geçmişte Gaziosmanpaşa’daki kahve saldırısından çok daha büyük bir eylem yapılıp, ülkede kaos çıkarma planlarını boşa çıkarabilmek içindir. Planları bir cemevine saldırıdır”.

‘Sokaklardan uzak durun’ diyen Sedat Peker yeni tezgaha mı dikkat çekiyor?

 

Sedat Peker ağzındaki baklayı çıkardı: Cemevine saldıracaklar! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder