4 Haziran 2021 Cuma

Peker, Suriye silahları ile ilgili yeni kayıt yayınlayacak

Geçen hafta SADAT üzerinden Suriye’deki El Nusra’ya silah gönderildiği ile ilgili açıklama yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yarın akşam Suriye’ye gönderilen silahlarla ilgili bir telefon görüşmesi yayınlayacağını açıkladı.  

BOLD – Yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Suriye’ye gönderilen silahlarla ilgili yeni bir kayıt yayınlayacağını açıkladı. Konuşmanın kimler arasında gerçekleştiği ile ilgili bilgi vermeyen Peker, yayınlama zamanı olarak ise yarın akşam üzerini işaret etti.

“KONU SURİYE SİLAHLARI”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Peker, “Pazar günkü videoya kadar canınız sıkılmasın diye yarın akşam üzeri saatlerinde, zaman geçirmek için, aperatif niyetine birisiyle yaptığım telefon konuşmamı yayınlayacağım. Konu Suriye silahları” dedi.

EL NUSRA’YA SİLAHLARI SADAT GÖNDERDİ

Peker, geçen hafta yayınladığı 8. videosunda ise Suriye’de El Kaide’nin Suriye kolu olarak bilinen El Nusra’ya silahların Erdoğan’ın eski başdanışmanı, emekli general Adnan Tanrıverdi’nin kurduğu savunma danışmanlık şirketi SADAT tarafından kendi adı kullanılarak yollandığını söyledi. Suriye ile yapılan ticaretin Berat Albayrak’ın Cumhurbaşkanlığı’nda kurduğu, başında Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın olduğu bir ekip üzerinden yürüdüğünü ve bu ticaretten Türkiye’nin cebine bir para girmediğini belirtti.

 

 

Sedat Peker, Suriye’de Nusra’ya silahların SADAT tarafından gönderildiğini açıkladı

Peker, Suriye silahları ile ilgili yeni kayıt yayınlayacak yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder