29 Eylül 2021 Çarşamba

Erdoğan ABD’ye Müslümanları pazarlamaya gitti

Gazeteci Cevheri Güven, Erdoğan’ın ABD ziyaretinin bilinmeyenlerini anlatıyor. Erdoğan’ın Biden’a Müslümanları pazarlayacağı dosya, Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ı fırçalaması, liderlerin Erdoğan’ın kitabına ilgisizliği ve daha fazlası Güven’in son videosunda.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretinin yankıları sürüyor. Erdoğan, CBS’ye verdiği mülakatta ABD Başkanı Joe Biden’la görüşme taleplerinin olumsuz yanıtlandığını söylemişti.

Son videosunda Erdoğan’ın ABD ziyaretini ele alan gazeteci Cevheri Güven, ABD ziyaretinin Erdoğan için tam bir hezimet olduğunu anlattı.

Hezimetin konuşulmaması için İletişim Başkanlığının harekete geçtiğini söyleyen Güven, “Erdoğan’ın kucağına kedi vermeden, basket oynatmaya kadar çeşitli gündem değiştirme çabaları söz konusu. Oysa Erdoğan, Biden’a Müslümanları Pazarlayacağı bir paketle gitmişti. Ancak Biden bu paketi dinlemedi bile çünkü Erdoğan verdiği fırsatı eline yüzüne bulaştırmıştı” dedi.

PUTİN’E 2 MİLYAR DOLAR RÜŞVET

Olayın Rusya’ya bakan yönü olduğunu söyleyen Güven, Erdoğan’ın Putin ile görüşmeye 2 milyar dolarlık rüşvet paketi ile gittiğini belirtti.

Güven ayrıca, yayınladığı videoda ABD ziyaretinde Erdoğan, Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ı neden bağıra bağıra fırçaladı? Erdoğan’ın Birleşmiş Milletlerde kitap hediye ettiği isimler kitapları masadan almadan gidince, Erdoğan’ın korumaları neden panikledi? Tesla ve Amazon’un CEO’sunun Erdoğan’a indirdiği darbe neydi? sorularını da yanıtlıyor.

Erdoğan, Putin’in antikorunu beğenmedi

Erdoğan ABD’ye Müslümanları pazarlamaya gitti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder