26 Eylül 2021 Pazar

Mutfağa ateş düştü olan lüks düşkünü AKP’lilere oldu: Yeni ayakkabıları şaşırttı

Malazgirt’teki törene 12 bin TL’lik ayakkabılarıyla giden AKP’li Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın, son paylaşımda ayağında 639 TL’lik ayakkabı olması dikkat çekti.

BOLD – Vatandaşın en önemli gündemi hayat pahalılığı. Kira, faturalar ve gıda giderleri bütçeleri aşar oldu. Halkın geçinemediğinin farkında olan AKP hükumeti günah keçisi arıyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, halkın geçinememesi ve hayat pahalılığından market zincirlerini sorumlu tuttu. Hükumet zabıtalara ‘Fahiş fiyat ahlaksızlığı’ operasyonu yaptırarak fiyat artışlarını engellemeye çalışıyor.

Mutfaktaki yangın gazete ve ana haber bültenlerinin de vazgeçilmezi olurken, bu haberlerden en çok etkilenen de lüks düşkünü AKP’li vekiller oldu.

12 BİN TL’LİK ARAKKABIDAN 639 TL’LİK AYAKKABIYA

Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl törenine AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın 12 bin liralık ayakkabısı damga vurdu.

Törene davetli bakanlarla Bitlis’in Ahlat ilçesine giden Öznur Çalık, helikopterde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaştı. Çalık’ın fotoğraflara yansıyan ayakkabısının ortaya çıkan astronomik fiyatı tepki topladı.

Odatv’de yer alan habere göre, tepkiler sonrası Çalık, paylaştığı bir başka fotoğrafta 2 bin 349 TL değerindeki ayakkabılarıyla poz verdi. Bu da tepkileri azaltmaya yetmedi. Çalık’ın son paylaşımında giydiği ayakkabının fiyatının sadece 639 TL olması dikkat çekti.

Sözcü ve Halk TV’nin ‘süt dağıtımı’ haberine KHK’lılardan tepki

Mutfağa ateş düştü olan lüks düşkünü AKP’lilere oldu: Yeni ayakkabıları şaşırttı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder