30 Eylül 2021 Perşembe

Türkiye’nin liyakatle sınavı: Önce kaymakam şimdi de büyükelçi

‘Haddini bil!’ diyerek sınıfı önünde öğretmeni küçük düşüren kaymakamın ardından Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney de mafya dizisi Kurt Vadisi’nin müziğiyle makamına girdi.

BOLD – Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde okul ziyaretlerinde bulunan Kaymakam M. Faruk Saygın’ın bir öğretmene yaptığı skandal davranış günün en çok konuşulan olayı oldu.

Kaymakam Saygın Kemalpaşa Çok Porgramlı Anadolu Lisesi’nde (ÇPAL) girdiği sınıfta kendisine “hoş geldiniz” diyen ve elini uzatan öğretmeni “Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle” diyerek sınıftan kovdu.

HESABI KAPATTI

Olayı doğrulayan Valilik açıklamasında incelmenin sürdüğü belirtildi. Saygın’ın olayın büyümesi üzerine Erdoğan, AKP ve Süleyman Soylu’ya övgüler düzdüğü sosyal medya hesabını kapatması liyakat tartışmalarını yeniden gündeme getirdi

Bir başka liyakat tartışmasının yaşanmasına sebep olan olay ise Irak Büyükelçisinden geldi.

BÜYÜKELÇİDEN SKANDAL PAYLAŞIM

Türkiye’nin Irak Büyükelçisi Ali Rıza Güney, sosyal medya hesabında “Temaslar sonrası ‘yuva’ya dönüş” notuyla bir video paylaştı. Videoda arka fonda ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin müziğinin çaldığı ve Güney’in içinde bulunduğu aracın büyükelçiliğe girdiği görüldü.

Güney’in paylaşımı sosyal medyada da yankı buldu. İlhami Işık adlı kullanıcı, Bir büyükelçi ve Kurtlar Vadisi müziği. Allah sonumuzu hayır etsin” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Liyakat vurgusu yapan Serkan Salıcı adlı kullanıcı da: “Öğretmene haddini bil deyip öğrencilerinin önünde azarlayan ve hakaret eden kaymakam, Kurtlar Vadisi operasyon müziğiyle paylaşım yapan büyükelçi, AKP’nin vasıfsız partizan kadrolarının devlette ne kadar büyük erozyon yarattığını gösteriyor” dedi.

Erdoğan rejiminin büyük başarısı: Türkiye resmen mafya devleti oldu

Türkiye’nin liyakatle sınavı: Önce kaymakam şimdi de büyükelçi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder