27 Eylül 2021 Pazartesi

Sosyal medya buna gülüyor: Erdoğanların kitabı ‘Okunmadan önce mutlaka ölünmesi gerekenler’ listesinde

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın peş peşe çıkardığı kitaplar, sosyal medyanın “Okunmadan önce mutlaka ölünmesi gereken kitaplar” listesinde.

BOLD – Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK) yapısında değişiklik öneren AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabı 16 Eylül’de piyasaya çıktı.

Erdoğan kitapta, BMGK’nın daimi üye sayısının 5 yerine 20 olduğu, Genel Kurul’un yetkilerinin artırıldığı, Güvenlik Konseyi’nin tek belirleyici olmadığı bir yapı tavsiye ediyor.

Kitabın New York lansmanı için Times Meydanındaki 50 bin dolarlık reklam panolarının kiralanması tepki çekmişti.

EMİNE ERDOĞAN DA ÇIKARDI

Erdoğan’ın hemen ardından Emine Erdoğan’ın da önümüzdeki ay piyasaya çıkacak kitabının tanıtımı yapıldı. Emine Erdoğan da ‘Afrika Seyahatlerim’ adlı kitabında ziyaret ettiği 23 Afrika ülkesindeki izlenimlerini kaleme aldı.

Afrika’daki yoksulluklara kitabında yer veren Emine Erdoğan’ın, tanıtım fotoğraflarında 30 bin euroluk saatiyle poz vermesi eleştirilerin odağı oldu.

Sosyal medyada 2 kitap ile ilgili esprili bir paylaşım viral oldu. Brez Kantonyan adlı kullanıcı ‘Okumadan önce mutlaka ölünmesi gereken kitaplar’ listesinde bu iki kitaba da yer verdi. Listede Nihat Doğan’ın ‘Memleketimin koyunları’, Şeyma Subaşı’nın ‘Sadece Şeyma’ kitapları da bulunuyor.

25 bin beğeni alan paylaşıma gelen yorumlarda AKP’li Alpay Özalan’ın ‘Kızılderililer’ ve Hilal Kaplan’ın ‘Ailenin adı yok’ kitaplarının da eklenmesi şiddetle tavsiye edildi.

Erdoğan’ın ‘Daha adil bir dünya mümkün’ kitabını ti’ye aldılar: Daha kendi ülkesinde…

Sosyal medya buna gülüyor: Erdoğanların kitabı ‘Okunmadan önce mutlaka ölünmesi gerekenler’ listesinde yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder