1 Ekim 2021 Cuma

Sanatçı Güvenç Dağüstün Altın Kelebek’ten çekildi: Yandaş basının organizasyonunda olamam!

Altın Kelebek’te ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülüne aday gösterilen opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, “Hürriyet’in durduğu yer ortadadır” diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

BOLD – Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, sosyal medya hesabından Altın Kelebek’te ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülüne aday gösterildiğini ancak yandaş basının herhangi bir organizasyonunda yer almayacağını belirterek adaylıktan çekildi.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Dağüstün, organizasyonun Hürriyet gazetesi tarafından düzenlendiğini hatırlattı. Dağüstün, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Panten Altın Kelebek ödüllerine ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında aday gösterildiğimi öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle bu teveccühü gösteren kişi ya da kişilere çok teşekkür ederim. Bilindiği gibi Altın Kelebek ödülleri 1972 yılından beri Hürriyet Kelebek tardından verilmektedir. Günümüze baktığımızda iste Hürriyet Gazetesi’nin durduğu yer ortadadır.

YANDAŞ BASINININ ORGANİZSAYONUNDA OLMAM MÜMKÜN DEĞİL

Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile olmam benim için mümkün değildir. Sevenlerimin yaptığım işleri, konserlerimi takip etmelerinin benim için en büyük ödül olduğunu hatırlatır, bu duyurunun söz konusu adaylıktan çekildiğim olarak kayda geçmesini rica ederim.”

Güvenç Dağüstün, geçtiğimiz ağustos ayında verdiği konserin ardından kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğramıştı.

Almanya’da infaz listesi, silah ve 200 mermiyle yakalanan kişi MİT ajanı çıktı

Sanatçı Güvenç Dağüstün Altın Kelebek’ten çekildi: Yandaş basının organizasyonunda olamam! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder