29 Eylül 2021 Çarşamba

Yoksulların çöpten yiyecek topladığına bakın nasıl inandırdı

İşsizlik ve yoksulluk nedeniyle yoksul halkın çöpten yiyecek topladığını söyleyen kadın, muhabirin gözleriyle görüp görmediğini sorması üzerine kendisinin de çöpten geçindiğini itiraf etti.

BOLD – Ekonomik kriz, hayat pahalılığı ve geçim derdi Türkiye’de vatandaşların son 5 yıldaki en büyük problemi. Zaman zaman sosyal medyada pazar artıkları ve çöpteki yiyecekleri toplayanların görüntüleri viral oluyor. Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer siyasi liderler, ekonomide işlerin rayında olduğunu ileri süren AKP iktidarı ve Erdoğan’ı bu görüntülerle eleştiriyor.

Bir sokak röportajında ise vatandaşlara bu görüntüler hakkındaki görüşleri soruldu. Mikrofon uzatılan bir kadının sözleri ise oldukça dikkat çekiciydi.

Vatandaşların işsizlik ve yoksulluk nedeniyle çöpten yiyecek topladığını söyleyen kadın, muhabirin gözleriyle görüp görmediğini sorması üzerine kendisinin de çöpten yiyecek topladığını anlattı.

BİR YUMRUK OTURUR BOĞAZINA

Gazeteci İzzet Çapa görüntüleri şu not ile paylaştı: “Ve gelir bir yumruk oturur boğazına…Yutkunamazsın…Bir sancı saplanır aniden kalbine…Bu toprakların insanısın sen de…Kurtulamazsın…Söz biter, sessizlik çöker… Kelimeler büyür ağzında…Konuşamazsın.”

Hesap vakti gelen Gökçek, mallarına çöktüğü İpek Ailesine saldırdı

Yoksulların çöpten yiyecek topladığına bakın nasıl inandırdı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder