28 Eylül 2021 Salı

Osman Gökçek’in İpek ailesinden iki kadına saldırdığı görüntüler

Türkiye’deki erkeklerin kadına yönelik şiddet ve cinayetleri sınır tanımıyor. AKP’li Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in, Londra’da iki kadınla tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Akın İpek’in eşi ve kızı olduğu anlaşılan görüntülerde Gökçek’in kadınlara hakaretler ettiği duyuluyor.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından belediye başkanlığından kovulan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yayınladığı görüntüler büyük tepki topladı.

KADIN MAKYAJ BÖLÜMÜNDE OTURAN GÖKÇEK

Videoya yorum yapan Akın İpek, “İki yıl önce, 12 Haziran 2019 da Londra da; Harrods mağazası, kadın makyaj reyonunda oturan Melih Göçek in, oğlu Osman Gökçek, eşim ve kızımla karşılaşmış. Aileme yaptığı terbiyesizliği görüyorsunuz… Bunun programını da yapacakmış…” diye yazdı.

İpek’in eşi Nevin İpek’de olayın perde arkasını anlatacağını belirterek, “Bu günün önünü arkasını merak eden olursa zevkle anlatırım, zira hayatımda hiç bu kadar korkudan pörtleyen bir çift göz görmemiştim. 2 yıl olmuş.” mesajı paylaştı.

VATAN EVLADIYIM DEYİNCE, GÖKÇEK’İN YOLSUZLUKLARI HATIRLATILDI

Londra’da vatan millet edebiyatına sığınan Gökçek’in, “Ben bu vatanın milletin evladıyım.” sözleri manidar bulundu. Osman Gökçek’e, babası Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni milyarlarca lira zarara uğrattığı hatırlatıldı.

Osman Gökçek’in İpek ailesinden iki kadına saldırdığı görüntüler yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder