2 Ekim 2021 Cumartesi

Erdoğan’ın yeni çılgın projesi: Ali Erbaş’ın dualarıyla uzay yolculuğu

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeni bir çılgın proje açıklayacağını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın dualarıyla yapılacak törende açıklanacak çılgın projenin adının ise Ruslarla uzaya gitmek olduğunu yazdı.

BOLD- Yeni Çağ Gazetesi yazarı Uğuroğlu, Rusya dönüşü Erdoğan yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Erdoğan’ın “Sayın Putin, uzayla ilgili Türkiye ile beraber çalışmaya var. Uzayla ilgili atılabilecek adımlarla ilgili de heyetlerimizi, ekiplerimizi çalıştıracağız. Yani uzay çalışmalarında da çok daha ileri boyutta bir teklif var.” dediğini hatırlatan Uğuroğlu, bu projenin Saray’da da açıklanacağını belirtti.

TÜRKİYE’NİN SINIRINDA TERÖR DEVLETİ KURULUYOR

Erdoğan’ın çılgın olarak duyurduğu projeyi eleştiren Uğuroğlu, “Suriye’nin kuzeyinde sınırımızın yanı başında “Terör Devleti” kuruluyor ama kimin umurunda? Daha düne kadar Erdoğan, “Türkiye’de 4 milyon sığınmacı var” derken Amerika dönüşü yüzde 25 arttırarak, “5 milyon sığınmacı var” dedi ama kimin umurunda? Dış Güç (!) Merkez Bankası bir puancık faiz düşürdü dolar 9 lira oldu ama kimin umurunda?” diye yazdı.

RUSLARLA UZAYA GİDİYORUZ YA FAKİR FUKARANIN SORUNLARI ÇÖZÜLÜR

Türkiye’deki ekonomik krize ve yoksulluğa dikkat çeken Uğuroğlu, “1 Ekim’de doğal gaz ve elektrik zamlandı ama kimin umurunda? Ruslarla uzaya gidiyoruz ya işte fakir fukaranın, asgari ücretlinin, işsizin, emeklinin EYT’linin, 3600 ek gösterge bekleyenlerin sorunlarını çözecek çılgın proje budur” ifadeleri kullandı.

ALİ ERBAŞ’IN DUALARIYLA UZAYA

Uğuroğlu, “Bu çılgın proje çok yakında Saray’da düzenlenecek ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın dualarıyla başlayacak bir büyük törenle açıklanacakmış…Peşinen söyleyeyim: Kurdele kesme törenine çocukları alıp da erken kesen çocuğu sakın dövmeyin” değerlendirmesi yaptı.

 

Erdoğan’ın yeni çılgın projesi: Ali Erbaş’ın dualarıyla uzay yolculuğu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder