11 Kasım 2021 Perşembe

AKP’li başkandan şehit yakınına hakaret: Terbiyesiz, ulan, defol…

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Yaşar Şahin, sendikadan istifa etmeyen şehit yakını ve belediye işçisi Sevinç Karaca’ya hakaretler yağdırdı. Makam odasında koltuğa oturmasını izin vermeyen Başkan Şahin, şehit yakınını “Terbiyesiz, ulan, defol” diyerek kovdu.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına küfür etmesini siyasi malzeme yaptı. Türkkan’ın Ziraat Bankası’na kredi borcunu ödemediğini bile açıkladı. Tartışmalar üzerine özür dileyip İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan’ın yerine Erhan Usta seçildi.

AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN TEHDİTLER

Türkkan’ın şehit yakınına yaptığı hakaretin benzerini Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Yaşar Şahin, şehit yakını Sevinç Karaca’ya yaptı. “Ben dediğimi yaptırmazsam yaşatmam.” diyen AKP’li Belediye Başkanı Şahin,  sendikadan istifa etmeyen şehit yakını ve belediye işçisi olan Sevinç Karaca’ya ise hakaret ederek belediyeden kovduğu ortaya çıktı. 2019 yılında yaşandığı belirtilen görüntülerde Belediye-İş Sendikası’na üye olan belediyedeki temizlik işçisi Sevinç Karaca’nın ise işine son verildi.

ŞEMDİNLİ ŞEHİDİNİN YENGESİ

Sevinç Karaca’nın aynı zamanda 1996 yılında Hakkari Şemdinli’de şehit olan Jandarma Er Sezgin Karaca’nın da yengesi olduğu ortaya çıktı. Üstelik ilçede Şirinköy Şehit Sezgin Karaca İlkokulu olarak şehidin adının verildiği bir okul bulunduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER MAHKEME DOSYASINA GİRDİ

AKP’li Şahin’in Sevinç Karaca’ya yaptığı hakaretlerin görüntüleri de mahkeme dosyasına girdi. Şahin, şehit yakını Karaca’ya, “Ben dediğimi yaptırmazsam yaşatmam”, “alçak”, “terbiyesiz”, “ulan” şeklinde hakaretlerde bulunuyor.

 

AKP şehitlere bunu reva gördü: Bütün parayla Ankara’da bir daire alınamıyor

AKP’li başkandan şehit yakınına hakaret: Terbiyesiz, ulan, defol… yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder