8 Kasım 2021 Pazartesi

Konya’da korkutan deprem! Anneyi çileden çıkartan canlı deprem yayını

Konya’nın Meram ilçesi 5,1 ile sallandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını duyurdu. Yiğit Güneş adlı gencin deprem anındaki yayını ise viral oldu.

BOLD – Konya’nın Meram ilçesinde saat 20.43’te deprem meydana geldi. AFAD ve Avrupa Sismoloji Derneği, depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. Konya’nın 33 kilometre batısında meydana gelen depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı. Kandilli Rasathanesi’ne göre ise depremin şiddeti 5.0 olarak ölçüldü.

OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Depremin ardından açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bölgelerimizde görevli arkadaşlarımızdan bilgi akışı sağlıyoruz. Çok şükür can kaybımız yok. Metruk 3 binada hasar var. Mahsur kalan hemşehrimiz yok. Olumsuz bir durum yok. Konuyu takip etmeye devam ediyoruz. Lütfen Panik yapmayalım. Bilgilendirmeye devam edeceğim” dedi.

Deprem kentte korku ve paniğe neden oldu. Sallantının ardından vatandaşlar sokağa çıktı. Öte yandan Yiğit Güneş adlı gencin deprem videosu viral oldu. Deprem anında sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Güneş’e annesinin gösterdiği tepki büyük ilgi gördü. İşte o video

Konya’da korkutan deprem! Anneyi çileden çıkartan canlı deprem yayını yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder