10 Kasım 2021 Çarşamba

Sen de mi damat! Erdoğan’ı satanlarda sıra Berat Albayrak’ta

“Partide at izi it izine karıştı” diyerek olaylı şekilde görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kitap yazdığı öğrenildi. İddiayı kamuoyuna duyuran Rasim Ozan Kütahyalı’ya göre, bu kitaba en uygun isim ise “At izi it izi”.

BOLD – AKP ve Erdoğan hakkında ilk ifşa furyası bir dönem AKP için mitingler yapan Sedat Peker’den geldi. Peker, iktidarın işlediği ulusal ve uluslararası suçları tek tek ifşa etti.

Erdoğan’ın sağlık sorunlarının konuşulmaya başlamasıyla bu ifşalar artmaya başladı. Peker’in ardından 17/25 Aralık Yolsuzluk soruşturmalarının yıldızlarından eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar çıktı sahneye. Ezberleri bozan Bayraktar, Erdoğan’ın inkar ettiği soruşturma dosyalarındaki her şeyin doğru olduğunu itiraf etti.

Geçtiğimiz günlerde gençlerle buluşan eski AKP’li bakan Bülent Arınç, 2015’ten beri görev almadığı partisinin işlediği suçlarda mesuliyetinin bulunmadığını söyledi.

Bugünlerde Erdoğanların kontrolündeki Türkiye Gençlik Vakfı’ndan da (TÜGVA) sızıntılar başladı. Partililerin bulaştığı kadrolaşma skandalları, yolsuzluk, kirli ilişkiler deşifre oluyor.

AT İZİ İT İZİ

Son olarak eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kitabı konuşuluyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden olaylı şekilde istifa ettikten sonra kendisinden nadiren haber alınan Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’a ilişkin yeni bir bilgi edinildi.

Albayrak’ın babası Sadık Albayrak ile görüşen Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, yeni bir kitabın hazırlığında olduğunu söylediği Berat Albayrak için, “Yeri yerinden oynatacak” ifadelerini kullandı.

YÜZÜNÜ KIBLEYE SIRTINI DOLARA YASLAYANLAR

Kitap ile ilgili edindiği bilgileri sosyal medya hesabından paylaşan Kütahyalı, “Berat Albayrak şu an tüm bu süreci ve daha da fazlasını anlatan bir kitap kaleme alıyor. O kitabın yazımıyla meşgul durumda. Yani kısacası: Yeri yerinden oynatacak bir Berat Albayrak kitabı geliyor! Berat Albayrak’ın bu olay yaratacak kitabının ismini kendisi de yazar olan üstad Sadık Albayrak’a sordum, o konuda tüyo vermedi. Ama bana kalsa Berat Albayrak’ın daha önce kullandığı şu kavram çarpıcı bir kitap adı olurdu: ‘At izi, it izi’. Sadık Albayrak, ‘Yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayanlar’ diye bir kitlenin olduğunun ve bunların ilk günden beri Berat Albayrak’a düşmanlık yaptığının da özellikle altını çizdi. 2022 içinde bu kitabın yayınlanması bekleniyor” dedi.

Şehide ‘kelle’ diyen şehit anasını mahkemelerde süründüren Erdoğan’ın ‘şehit’ karnesi

 

Sen de mi damat! Erdoğan’ı satanlarda sıra Berat Albayrak’ta yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder