12 Kasım 2021 Cuma

CHP’nin KHK buluşması TGB’lileri rahatsız etti

Vatan Partisi’ne yakınlığı ile bilinen Türkiye Gençlik Birliği, CHP’nin Konya’daki KHK buluşmasını engellemek için kiralanan 4 salonu iptal ettirdi. Birliğin üyesi bir grup genç de CHP’li milletvekillerini toplantı salonunun önünde protesto etti.

BOLD ÖZEL – Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Konya’da KHK’lılarla buluşan CHP Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca, Cihangir İslam, Turan Aydoğan, Yıldırım Kaya ve Abdülatif Şener’i protesto etti. Buluşmanın yapıldığı Payitaht Düğün Salonu önünde slogan atan ve basın açıklaması yapan TGB üyleri, program öncesinde KHK buluşmasını engellemek için 4 salonu da iptal ettirdi.

POLİS İLK KEZ KHK’LILARI KORUDU

Edinilen bilgiye göre geniş güvenlik önlemlerinin alındığı buluşmada polis ilk kez KHK’lıları korudu ve çoğu üniversite öğrencisi olan TGB’li göstericileri alandan uzaklaştırdı. Gösteride özellikle Konyalı olan Cihangir İslam ve Abdülatif Şener isimleri anılarak hedef gösterildi. Saldırgan tavır sergileyen ve küfür içerikli sözler sarfeden gençleri polis salonun önünden uzaklaştırdı. Protesto Perinçek’in medya organı Aydınlık tarafından canlı olarak yayınlandı.

TGB’nin protestosu.

 

https://www.boldmedya.com/2021/11/12/ankara-barosu-19-aydir-suren-acik-gorus-yasagi-insan-hakki-ihlali/

CHP’nin KHK buluşması TGB’lileri rahatsız etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder