13 Kasım 2021 Cumartesi

CHP’li Aydoğan’dan KHK’lı açıklaması: Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur

Konya’da KHK’lılarla buluşan CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, “Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur. Onun için buradayım. Zulme karşı çıkmak için buraya geldim” dedi.

BOLD – Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği tarafından engellenme çabalarına rağmen CHP, KHK’lılarla bir araya geldi. Programa Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Yüksel Taşkın, Milletvekilleri Turan Aydoğan, Yıldırım Kaya, Cihangir İslam, Turan Aydoğan ve Abdüllatif Şener katıldı.

KHK’lı Platformları Birliği’nin aktardığına göre programda konuşan CHP Milletvekili Aydoğan, “Zulüm, adaletsizlik hiç bitmiyor. Sizle başlamadı ve sizle de bitmeyecek.100 yıllardır bu topraklarda adaletsizlik hiç bitmedi. Ben CHP milletvekiliyim, zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur. Onun için buradayım. Zulme karşı çıkmak için buraya geldim” dedi.

‘BU ZULMÜ YAPANLARDAN HESAP SORMAK BOYNUMUZUN BORCU’

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ise şu ifadeleri kullandı: “Sen bu siyaset cambazları için Allah’a inanmıyorsun. Allah’a ibadet etmiyorsun. Sizin inançlarınızdan vazgeçmeniz için bu zulmü yaptılar, inançlarınızdan vazgeçmeyin. Siz vazgeçseniz de biz vazgeçmeyeceğiz. Bu demokrasi, hak, hukuk mücadelesi… Bu zulmü yapanlardan hesap sormak boynumuzun borcu.”

 

CHP’li Aydoğan’dan KHK’lı açıklaması: Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder