9 Kasım 2021 Salı

Akşener: Şehide ‘kelle’ diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler

Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan’ı grup başkanvekilliğinden alan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Şehide ‘kelle’ diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler. Şehitlerimizin ailelerinden özür dile Sayın Erdoğan, vakit muhasebe vakti” diye konuştu.

BOLD – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Akşener, Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de bir şehit yakınına ilişkin küfrü hakkında açıklamalarda bulundu.

TÜRKKAN HATA YAPMIŞTIR

Akşener, “Karşısındaki genel başkanına küfürler etmiş ahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi. Hislerine yenik düştü, elbette bu hatayı maruz görecek değiliz” dedi.

AKP’NİN PLANLI BİR PROVOKASYONU

Yaşananları AKP’nin planlı bir provokasyonu olarak nitelendiren Akşener, “Milletimizin ayağına gitmemizden, dertlerini dile getirmemizden rahatsızlar. İktidarları için en büyük tehdit olarak görüyorlar bu yüzden büyük çirkinlikler yapacaklar demiştim. Nitekim, geçtiğimiz cuma AK Parti’nin planlı bir provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık.” dedi.

TERÖRİSTLERİ TRT’YE ÇIKARAN ŞUURSUZLAR

Erdoğan ve AKP’nin Lütfü Türkkan’ın hatasından rant devşirmeye çalıştığını kaydeden Akşener, “Ahlak şövalyesi Erdoğan ve arkadaşlarının şehitlerimize olan saygısı, kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik, terbiyesizlik, saygısızlık. Aziz milletim bir hususun altını kalın bir şekilde çizmek istiyorum. Ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkaranlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkam kesemez. Şehide ‘kelle’ diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler. Bu kürsüde şehit yakınları konuşurken yayını kesenler bize ahkam kesemez.” dedi.

TÜRK BAYRAĞINI İNDİRTENLER

Erdoğan’a çözüm süreci ve Habur mahkemeleri üzerinden yüklenen Akşener, “Türk bayrağını o mahkemelerden indirenlerin bize edecek tek kelime sözleri, verecek tek satır dersleri olamaz.” diye konuştu.

Erdoğan’ın A Haber ile provokasyon yaptırdığını kaydeden Akşener, “Her dükkanın kapısında porno sitesi gezenlere, oralarda yavşak yavşak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim. Sizden korkan sizin gibi olsun. Biz gezmeye, milletimizi dinlemeye devam edeceğiz.” ifadesi kullandı.

Bankamatik memuru olduğu ortaya çıkan A Haber Müdürü Fırat Öztürk’e soruşturma

Akşener: Şehide ‘kelle’ diyen şuursuzlar bize ahkam kesemezler yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder