11 Kasım 2021 Perşembe

Eymür’ün röportajında kimsenin konuşamadığı iki ifşa

Gazeteci Cevheri Güven, eski MİT yöneticilerinden Mehmet Eymür’ün geçen hafta verdiği röportajda yer alan ancak çok tehlikeli sınıfına girdiği için kimsinin üzerinde konuşmaya cesaret edemediği iki konuyu ele aldı. İşte Güven’in dikkat çektiği Eymür’ün röportajındaki iki önemli ifşa…

BOLD – Eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür’ün T24’ten Gökçer Tahincioğlu’na verdiği röportajın yankıları sürüyor. Günlerdir kamuoyu Eymür’ün işkence itirafı ve MİTÇ’çi gazetecilerle ilgili açıklamalarını konuşurken, Gazeteci Cevheri Güven ise röportajda yer alan ancak kimsenin konuşamadığı iki ifşaya dikkat çekti.

ŞEBEKE VE KAYIP MİT PERSONELİ

Youtube kanalında konuyu ele alan Gazeteci Güven, Mehmet Eymür’ün son ifşalarının tamamının iki çok özel konuyu gündeme getirmek için olduğunun altını çizerek, “Ama bu iki konu çok tehlikeli sınıfına girdiği için kimse konuşmaya dahi cesaret edemedi. Biri “şebeke” hakkındaydı, diğeri ise kayıp bir MİT personeli hakkında. Eymür’ün ifşa ettiği konuyu aslında ilk Semih Tufan Gülaltay, hem de söz konusu lokasyondan video yayınlayarak ifşa etmiş Perinçek’in işini bitirmişti. Ancak sesi duyulmadı. Eymür devreye girdi. Konuşulmaya dahi cesaret edilemeyen iki konunun tüm detayları bu videoda” dedi.

 

İşkenceyi savunan eski MİT mensubu Mehmet Eymür: Şu an daha ağır işkenceler var

Eymür’ün röportajında kimsenin konuşamadığı iki ifşa yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder