31 Temmuz 2019 Çarşamba

AKP ve CHP’li milletvekilleri sosyal medya birbirine girdi

CHP’li Mahmut Tanal ile AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı sosyal medyada birbirine girdi. Tanal, Çamlı’yı ‘Yeliz’ adıyla trollükle suçlarken Çamlı da Tanal için ‘yalancı’ ve ‘siyoemperyalist’ ifadelerini kullandı.

BOLD – CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı sosyal medyada birbirine girdi. Tanal, CHP’li belediye başkanlarına uymaları konusunda parti meclisinde alınan 7 karar ile ilgili haberi sosyal medya hesabından ‘Her şey leke kaldırır CHP leke kaldırmaz’ notuyla paylaştı. Tanal’ın paylaşımına, Çamlı, ”CHP leke mi kaldırmaz, CHP lekeden mi kaldırılamaz? CHP Her şeyi ile lekedir, lekelidir, lekenin kendisidir, bu toprakların leke tarihidir’ gibi ağır ithamlarda bulundu. Çamlı’nın bu paylaşımı kavganın fitilini ateşledi.

FARKIMIZ BU!

Tanal daha önce TBMM Genel Kurulunda Yeliz takma ismi ile yayın yaptığı ortaya çıkan AKP’li Çamlı’ya ”Mecliste “YELİZ”adıyla canlı yayın yapan kişi misin? Eğer siz iseniz neden adınızı ve partinizi gizleme ihtiyacı duydunuz. Suç işleyenlerin başvurduğu yöntemleri kullanmak bir milletvekiline yakışır mı?İşte CHP milletvekili kendini gizleyecek isim kullanmaz…Farkımız Bu.” diyerek cevap verdi.

YELİZ İDDİALARINI KABUL ETMEDİ

Mahmut Tanal, ‘Yeliz’ iddialarını kabul etmeyerek kendisini yalancılıkla suçlayan Ahmet Hamdi Çamlı’ya, neden takma isim kullanarak meclisten yayın yaptığını bir kez daha açıklamasını istedi. Tanal’ın bu paylaşımı Çamlı’yı çok sinirlendirdi. Çamlı, Tanal için yalancı ve siyoemperyalist ifadelerini kullandı.

ÇAMLI’YA NEDEN ‘YELİZ’ DİYORLAR

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Yeliz Adebey adlı sosyal medya hesabından TBMM Genel Kurulunu canlı yayınlarken telefonun açılan ön kamerasından görünmüştü. Bunu üzerine Çamlı sosyal medyada gündem olmuş ve sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘Yeliz’ adıyla da anılmaya başlanmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder