2 Ağustos 2019 Cuma

Trabzonspor 15 milyon euro’ya Yusuf Yazıcı’yı Lille vermiyor

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı için Fransa’nın Lille takımı 15 milyon euro’da ısrarcı. Başkan Ahmet Ağaoğlu bu fiyata yıldız oyuncuyu vermeyeceklerini söyledi.

BOLD – Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı için Lille’den gelen teklifi açıkladı ve forvet konusuna değindi. Yıldız oyuncuyu 15 milyon euro’ya vermeyeceklerini açıkladı. İtalya’nın Lazio takımının da listesinde bululanan Yusuf Yazıcı için Fransa’nın Lille takımı 15 milyon euro konusunda ısrarcı davranıyor. Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, açıklamasında, “Lille’in Yusuf Yazıcı ilgisi devam ediyor. Görüşmeler devam ediyor. Lille ilk teklifi üzerinde ısrarcı. Biz de aynı şekilde ısrarcıyız. Onların teklifi 15 milyon euro ama bu rakama Yusuf’u vermeyiz.” dedi.

YARIN BİR FORVETİN İSMİ AÇIKLANACAK

Trabzonspor golcü oyuncu sorununu da çözüyor. Başkan Ağaoğlu konuyla ilgili açıklamada bulunarak “Cumartesi günü bir forvetimizi açıklarız diye düşünüyorum. İkinci bir forvet de gelebilir. Gelecek forvetin adı hiçbir şekilde telaffuz edilmedi.” sözlerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder