2 Ağustos 2019 Cuma

Bu hafta sinemalarda 6 yeni film var.

Ağustos ayının ilk vizyon haftasında Türkiye’deki sinemalarda 6 yeni film gösterime giriyor.

BOLD– Uzun zamandır merakla beklenen Hobs&Shaw filminin gişeyi domine etmesinin beklendiği haftanın en dikkat çekici filmi ise katıldığı hemen her festivalden ödülle dönen “Yüzleşme”… İşte haftanın filmleri…

HOBS&SHAW

Hızlı ve Öfkeli serisine sonradan katılıp dikkat çeken Hobs(Dwayne Johnson) ve Shaw(Jason Statham) sonunda kendi filmlerine kavuştular. Yanlarında da kötü adam olarak karizmatik İngiliz oyuncu Idris Elba var. Yine bi dolu aksiyon, kovalamaca ve çatışma… Türü seviyorsanız kaçırmayın.

YÜZLEŞME

Kendisine cinsel tacizde bulunan rahibin yıllar sonra şehre geri döndüğünü öğrenen Alexandre, yine çocuklarla bir arada bulunan papaza karşı bir hukuk mücadelesi başlatır fakat işi pek kolay değildir. 69. Berlin Film Festivali’nde jüri büyük ödülü alan filmi François Ozon yönetiyor.

GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI

TV dizisinden sinemaya geçen Geniş Aile ikinci filmiyle beyaz perdede. Hiçbir işte tutunamayan Cevahir ve Ulvi bu sefer de Cevahir’in hiç vazgeçemediği aşkı Zeynep’in evliliğine engel olmaya çalışacaklar.

LUIS VE UZAYLI DOSTLARI

İçine kapanık ve okulda uyum sorunları çeken Luis’in hayatı kapısının önüne düşen üç uzaylı sayesinde bütünüyle değişir.

ÖLÜ YATIRIM

Anıl Çelik ile Serkan Dağlı’nın canlandırdığı iki kardeşin, mezarcılık yaparken başlarından geçen absürt olaylar anlatılıyor.

JİNNA KARABASAN

Üniversite öğrencilerinin bitirme ödevi havası taşıyan film(!) azimli bir gazeteci olan ve Kapadokya’daki eski bir akıl hastanesini araştırmaya başlayan Rüya’nın hikâyesini anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder